Ramping plaza look so nice last week inna har nun outfit now she gone from holy to whorey
why she must dress naked? mi just did go ask her pray fi mi family smh
8 thoughts on “ROMPING NEED FI STOP DRAW ON DEM EYEBROWS”
Bout you a man thief & cant even a broke man you can keep :salahkamar :nohope 51 years old with 7 kids and the only man ever own you is a dead man . The dead man used to beat you seven days a week ramping hole by no sensible man want you to own you . Man tief is this a joke so where’s the rest off baby daddy ? The first set you came with from Jamaica with never own you up or wife you up . Porridge body body granny . You right to called your self plaza big hole :hoax :hammer
Anonymous..this old nastiness gyal yah romping shop fi go sleep and don’t wake up back ,police informer that ,no body no like her she a go a party an a look fren harddddd ,she in a people ears and cuss cuss ,bout she a man thief oh plz bitch u no see casie thief wah conny frm silver crust cleannnn like a whistle from her she no stop call off the man an a bawl, lawd mi rass what goes around comes around bitch,go take off ur dirty heart dutty romping shop,ur heart no clean old cockey sucka. ..abayyyyy.
Lol
Senda mi nuh know bout asking har fi pray…lol but as long as u nuh ask non a dem pastor weh deh dagga di pickney dem u might be arite?
She looks tired, like an aged prostitute
She looks like a retired pole dancer :ngakak
Bout you a man thief & cant even a broke man you can keep :salahkamar :nohope 51 years old with 7 kids and the only man ever own you is a dead man . The dead man used to beat you seven days a week ramping hole by no sensible man want you to own you . Man tief is this a joke so where’s the rest off baby daddy ? The first set you came with from Jamaica with never own you up or wife you up . Porridge body body granny . You right to called your self plaza big hole :hoax :hammer
This old bitch needs a good bed
Anonymous..this old nastiness gyal yah romping shop fi go sleep and don’t wake up back ,police informer that ,no body no like her she a go a party an a look fren harddddd ,she in a people ears and cuss cuss ,bout she a man thief oh plz bitch u no see casie thief wah conny frm silver crust cleannnn like a whistle from her she no stop call off the man an a bawl, lawd mi rass what goes around comes around bitch,go take off ur dirty heart dutty romping shop,ur heart no clean old cockey sucka. ..abayyyyy.