ROMPING NEED FI STOP DRAW ON DEM EYEBROWS

8 thoughts on “ROMPING NEED FI STOP DRAW ON DEM EYEBROWS

1. Senda mi nuh know bout asking har fi pray…lol but as long as u nuh ask non a dem pastor weh deh dagga di pickney dem u might be arite?

2. Senda mi nuh know bout asking har fi pray…lol but as long as u nuh ask non a dem pastor weh deh dagga di pickney dem u might be arite?

1. Bout you a man thief & cant even a broke man you can keep :salahkamar :nohope 51 years old with 7 kids and the only man ever own you is a dead man . The dead man used to beat you seven days a week ramping hole by no sensible man want you to own you . Man tief is this a joke so where’s the rest off baby daddy ? The first set you came with from Jamaica with never own you up or wife you up . Porridge body body granny . You right to called your self plaza big hole :hoax :hammer

2. Anonymous..this old nastiness gyal yah romping shop fi go sleep and don’t wake up back ,police informer that ,no body no like her she a go a party an a look fren harddddd ,she in a people ears and cuss cuss ,bout she a man thief oh plz bitch u no see casie thief wah conny frm silver crust cleannnn like a whistle from her she no stop call off the man an a bawl, lawd mi rass what goes around comes around bitch,go take off ur dirty heart dutty romping shop,ur heart no clean old cockey sucka. ..abayyyyy.

Leave a Reply to Tinan Cancel reply