ROMPING, WHEY YUH A GUH DUH YAH NOW

8 thoughts on “ROMPING, WHEY YUH A GUH DUH YAH NOW

1. But Connie was not with her in the first place so what’s the problem she love walk and call man name too much sit your ugly ass down somewhere

2. Annymous..hi met.romping always look dirty, she rub down wit some Florida water,old nasty dat,she need to go take of care of her stretch out pussy old wah can’t hold no man ,bout man thief plz where,a casie and the rest a gyal dem a get Connie money,romping wasn’t getting a big money only small small she use cuss him fi more money him never want her frm good morning now a night, u no see she can’t make a come back a dancehall cause she too wicked, a she go a rag top and lock up 5 people one night when dance a keep ,she go in the people dem party wit police an point out people informer, and a try fi deport other people, people plzzzzz stay farrrrrr frm dat wicked ooman dah..plz and thnx met.

3. Annymous..hi met.romping always look dirty, she rub down wit some Florida water,old nasty dat,she need to go take of care of her stretch out pussy old wah can’t hold no man ,bout man thief plz where,a casie and the rest a gyal dem a get Connie money,romping wasn’t getting a big money only small small she use cuss him fi more money him never want her frm good morning now a night, u no see she can’t make a come back a dancehall cause she too wicked, a she go a rag top and lock up 5 people one night when dance a keep ,she go in the people dem party wit police an point out people informer, and a try fi deport other people, people plzzzzz stay farrrrrr frm dat wicked ooman dah..plz and thnx met.

4. mi kno connie very well he likes the excitement BUT he don’t like the bag of LOUD excitement. you get the drift. his very kind and will give ppl things, but once you too loud up, he will remove himself from it very neatly.

5. Alright…look ere….mi nuh know ramping shop personally, BUT, about the 3 times I can say we actually exchange words she is a very down to earth, confident, PRETTY woman! Unnu love sidung pan dis woman name and drag it tru d mud bout man and d way she dress n la la la…she a live har damn life ramping plaza have sumn weh nuff a unnu sad woman nuh have n das a GOOD BODY AND CONFIDENCE! & man still a bloodclaat look har! It a Badda unnu she look f**king gd n she a live har lifeeee! Das why unnu haffi a send story to pinkwall fi mek har look bad n slander her name becaz it a badda unnu it a madd unnu to pussyclaat d ooman naw look pon no ole crosses bitch like d bitch who send d story…y’all woman are sad! N I bet seh d everybody who cmmts a hail har wen dem see har same way smfh old nastinesss unnu b

6. no one care about this stupid ugly who the f*** cares about her she need to go and find an apartment to live Connie never wanted her please

7. Connie never want ar and the world KNOWS THAT FURTHER MORE Connie don’t want A N Y B O D Y but his money , DWL. All ramping shop get is a $150 ya so. $300 deh so. Let’s talk when man can pay your rent, and buy you car AND actually use dem money invest inna yuh. Connie don’t want him live in ooman much less That *roll eyes* . So rampin shop, stop sending post bout yuh self