ROSE DI BELLY DUH?

DSC_0439-Optimized

DSC_0440-Optimized

DSC_0442-Optimized

ROSE DI BELLY DUH? ROSE DI BELLY DUZ? ROSE DI BELLY DID??? HUH MUCH TIME MI ASK YUH ROSE?? SUH ROSE SINCE YUH GO DUH DI BELLY YUH NUH STOP WID DI PRETTY GIRL POSE TILL NOW ALL BELLY A SHOW? COME ON NOW ROSE ……..AGE DONE REACH..YUH DO DI BELLY TOO LATE..WHY YUH NEVA DUH DI BELLY WHEN YUH DID YOUNG ROSE? WHY YUH NEVA DUH YUH BELLY WHEN A DID BELLY TIME FI SHOW ROSE? WHY YUH NEVA DO DI BELLY WHEN YUH NEVA HAFFI WEAR SURGICAL PANTY ROSE? ROSE WHY YUH NEVA DO YUH BELLY WHEN YUH AGE PAPER DID INA IT PRIME ROSE? ROSE WHY YUH NEVA DO DI BELLY WHEN DEM STILL HAFFI ASK YUH FI ID ROSE? ROSEEEEEEE DI BELLY WAS DONE TOO LATE..EVERY PICTURE YUH TEK SIDEWAY AND ALL A SPIN ROUN LIKE YUH TINK YUH INA DI DOCTOR’S OFFICE A MEK CERTAIN SEH DI BELLY STITCH BACK GOOD WHY ROSE?… A USED TO TWO PICTURE A YUH INA DANCE NOW A ALL 6/7 A YUH A TEK TILL YUH RUN OUTA POSE…………..PPL DEDD………ROSE A YOU SEH BELLY TO DI TING TO DI CAMERA…TUH DI YOUNG MAN DEM AND DEN TO DI HUSBAND IT IS ERE…………..ROSE DI BELLY CONFIDENT YUH DOE? DI BELLY FLATTAH DAN YUH EXPECTATIONS DOE NUH CHOO? DI BELLY MEK YUH FEEL LIKE YUH IS A CHOO WINNER RITE RITE? ROSE PLEASE GO AND SITDOWN WE NUH WAA SEE DAT WRESTLING PANTY DAT YOU USING FI SHIELD UP WHAT YOU SHOULD NOT BE SHOWING… TAKE SEVERAL SEATS SEVERALLY ROSE…..THANK YOU :allay

0 thoughts on “ROSE DI BELLY DUH?

1. the person who post this about rose, is living in rose shadow, dam rose life i and belly a mad you, BAD MINDED GET THE BEST OF THIS POSTER. go and get a life loser

2. Leave the lady alone if is now she want to do her belly let her do it. What happen to some of the old fart dem whey do theirs and belly skin ugly like what. If she want to spin forty time let her spin she has a pretty face and at least she nuh fava man. And no I do not have a clue who this woman is but I see no reason for the sender to be stressing on the woman’s belly suh. Come on now

3. all this person a talk bout a rose belly it burn her eeeeeeh, sey she work har hard money & do wat she want do….. why u mad tho?? on a next note too much a gwan inna har out fit ..

4. I lady rose bad mine friend them put ar up them did a talk about the shoe a the party the shoe too small fe ar foot ar heel did hang over bad bad . Ar own friend wey a walk with say she a f**k batty man rose be carefully of ur friend them no goog

5. She alright to me . She no young girl the world not . She look younger than her age to me. Sender sound upset is what rose do u?. One question for rose. You and Likkle miss stop par?

6. Sender sound bitter and stupid Yes.
    The only real problem I see is the shoes.
    You can clearly see they are too small all the little toe escape and hanging outside, to get some fresh air coz inside the shoe too crowded.

7. nottin no wrong wit her older dan her doing up dem body my goodness mi no kno har jus hear of har but truth a truth

8. Lady rose make her money. I have worked in the same hospital that she work in has a nurse. Bad mind just a kill them.