SAMAR DEM SEH YUH BORROW TWINNY BAG

Hide mi name 

😭

come look pon Shamar ah borrow opal bag and socks 

😂

look pon di date opal post the same thing inna may and Shamar comment with love hearts she love opal tings so bad she did affi wear dem to and she claim sey she no wear ppl clothes dwl 

😂
😂
😂
😂

12 thoughts on “SAMAR DEM SEH YUH BORROW TWINNY BAG

1. Hell to the fucking NO hey sender yuh need fi nyam some rat poison one thing with shamar shi nuh wear friend shit and shi nuh wear FAKE I will leave it right deh suh❗️Now go drink some bleach and enjoy dying u hating ass fuck

2. So what, why buy it? when you can borrow your friends- wear it one time and never wear it again.

stop watching di ppl them, ya some stalkers for real.

3. 5:43 they all mix fake and real buy and bring back only boss top of top louboutin rich girl closet authentic and gq !! From Miami to newyork most these females shit mix up with real and fake

4. well Twinny mi want a bag too can you tell me where you get it from? cause I know you’re going to see this

5. I will never understand why people make friends/sisters borrowing bag a big deal its just a bag why the fuck do ya care????!!!!

its not like its a panty

6. She been borrowing Twinny stuff! The Fendi Bag she wore last night was for Twinny too lol. Since her man got lock up money tight lol. Then di car guh crash too. It’s ok to take a break. Gyal a dead fi keep up.

7. All Twinny she everywhere she go she naked what kinda mother them be the pic dem pon the site you can see the woman front what a set of careless mother dem ..everybody know you body do , the hol worl dnt need to see you naked all the time , might as well she did go naked without clothes , unu tok careles no good man no want Unu