SANTA YOUR KIDS NEED YOU TO VISIT THEIR TOWN

18 thoughts on “SANTA YOUR KIDS NEED YOU TO VISIT THEIR TOWN

1. No sah dead beat delly guh tek care of your kids. Stop drink and drive to cuz the life yuh take may not be your own.

2. SUCK UNIO MUMMA 100 TIME EVERY DAY UNIO COME WID THE SAME OLD STORY WEH NAH BBC GO NO WHERE THIS GET SO F**KING LAME AND I KNOW WHO A TRY THIS NASTY FRESH START GO LOOK BOUT YUH BBC FOOT CAUSE U NO HAVE NO LIFE U AND U DIRTY NASTY BATTY FACE FRIEND THEM THE BOWY PARTY KEEP AND A THAT YUH BADMIND FOR BOUT MIND KIDS YUH SUCK PUSSY LIKE DOG
    EVERY GAL WAH HAVE A BBY FI DELLY ALL INNA UNIO DREAM UNIO A TRY BREED UPSETTING DOG SHIT

1. Dutty nasty bowy yuh tink ah di twin dem madda alone ah put u pon child support yuh Betta run weh cause wen di rest put yuh pon child support not even upscale money yah go have lef dunce bowy sell yah fi go sell yuh ass fi have money bout yah hype pon facebook and di likkle worthless gal dem weh ah falla yuh up and ah hype yuh dem nah help yuh wen yuh get serve dutty boy dem nah help yuh pay child support mi cah wait mi have mi popcorn ready cause yuh deh pon dah high horse deh and you ago drop off

3. DELLY STILL A WIN AND A TEAM UPSCALE ALL THE WAY

BOUT DUNCE KMFT NO JOKE NO INNA BBC THAT
    SENDER YUH NEED A LIFE

4. Move and gweh delly, u hype cuz u have pure gingbang pon yuh page a hype yuh, guh mind ALL yuh kids. Full a bleach, hype and bad grammar.

5. DELLY 3 KIDS THEM WELL COMFORTABLE AND HAPPY CLEAN AND HEALTH
    ME NO SEE NO POLICE A LOOK FI HIM SO A WHA DO THIS DUTTY PAGE KMFT

1. The man have six kids mi nuh know how uno ah woman and ah uphold with the f**kry mi jus ignorant fi some a uno woman like ah nuh woman uno name get the f**king fact before uno start f**king chat Delly ano no bloodclatt body so why the f**k the woman dem ago lie seh him ah di father is not like him a Chris brown of f**king celebrity nobody Neva deh deh wen him ah fling on f**k and ah Come inna di woman dem so shut uno shit just hope she it Neva happen to uno and anybody who f**k and breed uno doh do the same shit to uno and dem put uno pon pink wall uno full ah shit like bloodclatt crab

6. Met it’s so funny how everybody come on your site. Everybody in the Dancehall and other carribbean worldwide read your stories on here. So, if its a dutty site how #12 know it’s dutty if they don’t read it too!!

Everybody wan know what who and who ah do what and what until dem fall in the mix. Then it’s a problem. Plz. Have a seat. You same one log in and a read the people business until its concerning you.

Met, it’s a shame because most of their own friends and associates are the ones that send you the stories. Probably them own mumma do it too. You put your whole life on social media so be prepared to get criticized.

7. Suck u mada Delly cause u well and know d pickney dem a urs!! A lef u too karma u Betta stop keep upscale and start sell batty straight ! Old germsss!!!

8. Badmind can strong so no sah the time unio take and a post up the bowy me no see none a him bby mother a talk or a worry ppl business always be ppl own why

No sah unio ppl really need a BBC life delly a my friend and mi know his 2 bby mother them and I never here them a class him yet unio need fi go clean up unio dutty house and unio upsetting life

1. It look like you did deh deh when him did ah f**k every woman cause yah seh him ah yuh friend where u there when him ah buss juice inna di ppl dem no so nuh bring your two cents it wasn’t needed kmft