SCRUMVILLE BURNING

r
ATTENTION BRONX,QUEENZ,BROOKLYN RATTI GAN AKA BUNNA MAN HAVE ******!!!! LADIES BE AWARD CANT SAY YALL WASNT WARNED!!! IF YALL DONT BELIEVE ASK PURPLE OR NESHA CRAZY….RUMOR IS NESHA HAD IT AND F**K RATTI AND SPREAD IT…so melody,Sasha,purple,Tracy and the hundreds of other gal UNU run di dutty Bwoy!!

0 thoughts on “SCRUMVILLE BURNING

1. Anonymous, that’s why I don’t want to find out, Noah did a warn about the flood, no one tek heed till flood come, so sender must know what him running wid, thank God mi nuh Inna the dance world.

2. U couldn’t pay me for no party man sleep with me much less without protection that whole dancehall life is fake n delusional them bitches crazy hope they get tested n meds

3. And dis bwoy look like him doe even have the likkle bit ah sense weh God give him, much less ooman guh pick up dat sleep wid smh…

4. I believe it. and im surprised its just reaching pink wall. poor innocent plp that now guh deh wid dem smh to be stuck with HSV2 FOR LIFE. nuh cure nah come no time soon. dem cyan even find cure fi Ebola muchless. stock up pon valtrax n god guh wid unno. Prevention is better than cure

5. rattie and jakes di deh wid purple and purple say jakes give her di best oral sex ever she say jakes month game good

6. Why worry what this guy have?do y’all know what y’all have?a bet him f**k yuh a ready dats y yuh mad caz him ah give yuh noh knowings joint the back of the line yuh lil germsy insect and stop fret pon the boy cocky go suck him woman dem and get some std caz yuh worried bad

7. @ lol hola
    The girl ah senf warning and you a talk bout hate mi wish he coulda burn u and leave the Cummings on you face .. U too damn nuff

8. Unu just a find out bout this Bredda and him germs up hood? UNU late. Him ah infect the people dem girl child and dem is fool tu Fi still ah f**k him. Purple and all else name mentioned I hope unu Tek heed before something more detrimental come across. And word is that Nesha is back with her baby father Dolla and has been off the uptown scene. I hope she stay off the scene and stay with the 1 man. And me hope all the other names follow the same pattern and left the dutty uptown dancehall scene and stop infect dem self! Strap up and protect unu self Cah life is precious.

Leave a Reply to Lol hola Cancel reply