SECOND WIFE- SUNDAY DAGGA

Women, if you had a man with an insatiable appetite for s*x and you love him dearly but cannot keep up. Would you allow him to bring another woman into the relationship if it would not change anything you had with him

9 thoughts on “SECOND WIFE- SUNDAY DAGGA

1. No African tuh my pumtight. Noooooooooooo not ova yasso…. if him have so much nature him fi go live inna di wild. Suh den a wah him ago duh wid di two a dem when him dun… Cause man can dun but ooman cyah dun.. mi a geem a divorce an send him on his merry way fi go sex any amount a cratchiz him want… mi luv… but mi luv me more yea.

1. Latty, de man cant even buy a good suit. Look pon de one him have on. A him daddy suit him a wear…bout him want 2 wife…lol

2. Mi love dis question ‘ere. Nuff woman tek up man weh love di wuk. Inna di start dem a keep di koki busy 100%, seedbag ah empty twice a day an man a feel good. Soon as di man gi dem tiekle di wuk tek time a dwingle weh. All of a sudden dem tired an a cuss di man how him nature too high. Unnu is a set a wikkid. Now if di man a nuh baker, an decide seh him nah kill unnu wid bun, him affi siddung deh miserable till him cut…..cho bumbo.

3. Hello, PLEASE do tell what bush tea is that, cause sometimes I feel like telling him he needs to find a side woman cause mi cyah keep up. This man would go to work for all 16 or more hours (driving truck) and still come home for 2 rounds like WTF and if I don’t give it up, it’s like he will LITERALLY murder me HELP

4. Same bloodcl**t suh Willy, suh when them feel them can control wi with them PUSC, is a next side piece or just cut.