SEIZURE MEK HAR SEH SEE YA

jahcurekamilawedding

UNNO MEMBA DI BIG SPLASH WEDDING? WID DI WHOLE HEEP A COLORS AND A CHANGE OFF CHANGE OFF? FROM KINGLY ATTIRE TO REFURBISHED VIRGIN LACE? IF UNO DOE MEMBA MEK A REMIND UNNO………WELL MR AND MRS CURE DID PUDUNG A PIECE A SPEEDY WEDDING TILL DI MINISTER NEVA EVEN GET FI INVESTIGATE GOOD BECAUSE DEM SEHA ETHIOPIAN ORTHODOX WAS HE……..AND DEM SEH DAT MINISTER IF HIM WAS ONE HIM CUDDEN MARRIED DEM……….BUT ANYHOOT DEM CHANGE OFF CHANGE OFF CLOTHES INA DEM VELLY BRITE PASTEL COLOR DERE AND TING…IT DID DONE STINK A ROAD SEH DI MRS WAS BREEDING SO WEDDING MOVE UP..WORSE LIKE HOW LIKKLE BEFORE GORDENE DID WAA DASH JACKET GI DI MRS CURE HIM……..DEM MEK SURE WE KNOWDDDDDDD DEY WAS ARE WERE MARRIDIN………..WHAT WE WERE NOT TOLD IS HOW WHEN DEM SEND OUT DI INVITE DEM DID A ASK FI FINANSHOLLLLLLL AND MI MEAN FINANSHOLLLLLLLLL DONATIONS…..YES MI SEH IT……..FINANSHOL DEM SEH NO GIFTS OO…A TINK ALL BANK ACCOUNT DID TEK OUT……..FI PUT DI FINANSHOLLLLLLLLLLLLL..YES FINANSHOL DONATIONS INTO.. SUH FROM DAT DI GUEST DEM DID SUMMIZE SEHHHHHH…WATER MORE DAN FLOUR INA CURDICE……..DI MONEY NEVA NUFF OOOOOOOOOOOOOO…PAN TAP A IT DI COUNTRY PEOPLE DEM TALK AND SEH…….. DI GROOM NAILY MOST WASH OFF ALL A DEM DISH DUNG DEH BECAUSE DI DONATIONS WERE NOT ENOUGH……… WI GUH FI HEAR SEH DI BIG BIG MUSICIAN DID A WASH ALL DI WINDOW DEM A DI PLACE BECAUSE DEM CUDDEN PAY…. DI BOSS A DI PLACE SEH…..DI WORKER DEM DID HAVE ALL DI JAMAICAN MEDIA PHONE NUMBER PAN SPEED DIAL BECAUSE DEM DID A GUH MEK DI CURES RIDE OFF DI FRONT PAGE LIKE A NINJA 1988 BIKE……..

CAMILLA DI COLLEGE GRADUATE……NOW PERSONAL TRAINER RUN GO UP INA DI NAME BRAN MAN…CLAIMING SHE FOUND SOMETHING SPECIAL…OH YES SHE SEE DI LUGGAGE DEM WHEY DI DREAD DID A CARRY ROUN CHOO IT SEH LV SHE TINK HIM DID HAVE DI MONEY SUH SHE NUH BADDA USE DI DEGREE AGEN…SHE TUN BADDIE BILDRESS AND HAR HUSBAND LOX WAA BUILD…….ANYHOOT……..NUFF BILL CUDDEN PAY BEFORE BABY BORN…LIKE LIGHT HEXCEDDEHRA BUT CHOO MRS CURE RUN UP INA DI UNSUSPECTING HUNGAR WID SUCH A SPEED SHE NAY WAA LEF IT HUDDA LOOK TOO BAD……BUT DEM SEH…………..DI LADY SAYYYYYYY DI SEIZURE GI HAR ALL DI PEP INA HAR STEP WHEN DI VEHICLE TEK BACK WHEY DAY…………..FROM DI DAY DI VEHICLE SEIZED……….DI CURE MARRIAGE HOLD A SPACE UNDER DI TOW TRUCK AND STEP OUT WID PORTIA PEOPLE DEM…..NEVA TUH RETURN..CAMILLA DOE WANT PEOPLE SEE SE SHE HAFFI GO TEK TAXI YAH NOW…..DI MARRIAGE WAS RIDING ON THE RIM OF THE VEHICLE SO IT IS NOW IMPOUNDED UNTIL DI TAX DEM PAY AND MRS CURE CAN SEE DI REAL MONEY …CURE SHE SAY NO RIDE NO WIFE

0 thoughts on “SEIZURE MEK HAR SEH SEE YA

1. All the educated beauty Queen nuh exempt from poverty and embarrassment. Camilla mek u did think seh di singer rich inna do first place?

2. Camilla silly girl it happens to the best of us. You have brains and education nuh mek name brand mek u think seh man rich.

3. Den Met me no see dem on an interview recently sign with the man weh give Bob Barley the boost. The rich man wid the funny last name. Black… something another. Anyways to the Mrs. Karma is a bitch remember u married to a rapist so crosis always a lurke tbh me think unno is/was a beautiful couple

4. U coulda fool mi, I thought cure was a millionaire….All the money and royalty mussi gone inna the music program a prison.Education is very important but streets smartness is valuable as well

1. …yu mean inna di whole heap a brand weh him a buy l…..ole careless frasta …it betta shi did go pick up IWAYNE

1. Real! IWAYNE NEVA did ago fall fi dis a tall. Him clearly sing against material things and prostituting…lol I swear this was all a true poppy show moment and has someone said is karma fi marrying a known, convicted rapist.

MET! marriage under tow truck? DWLNN_____________flat rass line that!

1. High Wayne would never…………………………….I know but hello da boy ya look so mi nuh know ..him fi go trim

1. Real, go ask mama bout cousin Wayne…lol *wink* him just as renk as de res a “we”. Ansel and Tit neva raise nu idiot.

5. The fact that they were soliciting funds in lieu of gifts indicates that she was very well aware of his financial straits. Perhaps she thought his career would soar to higher heights but even so, why have a lavish wedding when you can’t finance it and are forced to make ends meet in its aftermath?

1. Well people ask for funds instead of gifts many times, but I agree if you can’t afford wedding weh u run go married fah! Jus chupid!

6. Apparently women and cars are very important in these relationships because the car a help carry the mileage on their roaming holes *****woiiiieeee mi summa bodi****

7. Morning met an metters a yuh write dis met lawd yuh full a words like me granny cho de lace a kill me an kingly attire a weak

8. Met this nuh sound too true Caaz under the management weh him have dat not possible trust mi well wid di car ting everybody try a little ting wid customs sometime but di no money ting not true

9. JMG unu nearly kill mi wen mi seh dis no look like nuh family ..ANYWAY….unu memba di you will never find video .???? wen him tan up a di cottage door like him a pick pocket…………..him mussa did feel seh di girl have money

10. I love Cure, the couple and this made me feel some kinda way but the way Met wrote this lawddddddd

11. Morninggggggg
    Wat a unorthodox ting ee man dem a whey Cure a use fi drive down n chase di browning dem these days smh ahhhhh boiiiii it ruff out deh ya man

12. Met mi a tell u da story yah nuh go so. did some checks and cure have several vehicle u how funny dis is as a veteran dj from back ina di time I man stand and hear ppl ask where is he now and some comment weh me hear mi afi laugh Caaz I am gud very good too some ppl seh dem hear seh mi coke out never smoked in my life some seh mi live under bus stop but mi know better

1. Mi nuh really business bout your check..I never said he had one vehicle his vehicle was seized along with others so mi nuh know whey u a try get at this morning..He dont have no money

1. Ahhhh sahhhh den if Whitney Houston coulda broke n no hab no money who is jah cure pray tell fi caaaa bruk????? Cho unnu love swear fi ppl ee man

1. Cheut I think he has another car but if mi talk di tings pan dem it nah go nice and mi cyah dash out mi link a country whey know di tings

2. Met pls don’t expose u link yaaaaaaa this wedding was fast tracked n see it a slow down ya now n things a come to light
            Camilla hush unnu book smart but not man at talk

2. Met. If you where a man I would marry you dwl… you write so sweet. When u write the suss them me forget all my problem…. met I lobe u, me no love u me lobe u dwrcl

1. Met, sound like we need fi mek a ‘check’ fi see is who dem sey a sleep a bus stop…lololollllllllllll

From Rapist attach to a man him condemn fi life! tigerrr a yu dat? dwlnnnnn

1. but after all…lol me neither. I swear she should cry every time she see de photo you have up top!

What a piece a pantomime pon royalty! lolol

13. Mi agree say if she did know seh him bruck she shoulda never try keep up wid di joneses, but Metty all a di show him get overseas him still bruck? i cannot believe unless him a gal out him money and we know seh anno dat if di wife a tek taxi!

1. :hammer

She neva know sey she coulda use a lighta fi find out if de luggage real….poor queen.

14. Bwoy met u mek mi a laugh mi really afi go dig deeper den how me nuh current and mi nuh bruk Lol a guess mi never put my own a hairy bank lol

1. What most people don’t realize is most of these reggae artists makes very little money from music sales. These kids in Jamaica and the US simply download the Artist songs for free and/or trade the free downloads amongst themselves. The only way some of these guys make money is to do live shows and only a select few command the big bucks. I stopped buying reggae music years ago, when I realize I was always the only one buying music. Even the retail store owner told me that people are not buying music and he has to be living off the playing of his sound system

Their other downfall is the bag of men some of these Artist was following them around everywhere they go…..too much mouth to feed. The high end vehicle these Artist import is fully load with every bells and whistle, where they take a (US)$50K SUV and turn it into a $100K overprice SUV

1. People think because dem popular dem have money and fi real dem tink dem haffi have this bag a man roun them a feed because dem want dem ego fi stroke

1. We see a nu just ego need stroking……lolol

bag juice budget and champagne taste.

15. Mi know but him go Europe side nuff still well him must know weh him a do. Such good talent tho. And money so slippery now a days it so easy fi slip leff u

Bless up

1. Is it me, or does all his songs sounds exactly alike? All I have to do is buy one of his songs and that is all I have to do.

2. yuh know what reach cure ? KARMA. cure yuh remember NERVOUS? Nervous whe did deh a prison like you, only thing him did deh a foreign. When man a look to send Nervous things him tell them seh feh send it guh geh cure. When Nervous come outa prison an guh yard and the two a dem link up which was the prior arrangements, Cure diss the man Large. Nervous dead but not forgotten. Cure yuh can guh borrow some a Nervous lyrics, cause him ded have nuff and yuh did know that if him ded release them yuh woulda come offa the radar, that is why yuh try and suppress him. move yuh bumbo yuh meercat looking dreadlocks yuh, fire feh yuh, every time yuh close yuh yeye feh sleep a hope yuh see Nervous face before yuh.. yuh little ungrateful house rat yuh. Fire.

16. It’s a real shame if this is true that she would leave him because of money that mean say she never love him

17. Met, i dont tink is d Bimmer loss alone, him bruck n a chronic ooman beater. That is 2 much fi a young girl n a young marriage to a damn haunted tormented crinimal rapist. really believe most of what he made in prison went to the Prison Authorites

18. @met dat sad mi naah put mi hand pon nobody gyal pickney dem must learn to respect dem Ooman still enuh :sungkem

19. She couldn’t have thought he was rich. Cure grow up poor running up and dung inna bush a country and then deh beat it a Cantabury. He can jus barely help him madda who I tink still deh go market go sell yam. Maybe she just fell inlove Relationship is abt more than $$ for some ppl. Teh only ting is I can’t love a man who have nothing but wah show off not to mention married to dem

1. Ms B maybe she think di money did a go be constant and dat di madda a sell a market because she likes selling a lot :nerd

1. Met, I saw an interview of her and she say she and him know each other how long and what they have is genuine love. Now, so be di case, she can’t leave him cause him broke cause she did know that beforehand. If him a drop licks den yes, cause she never sign up fi dat! But a dem say unconditional love and all that so it should be for richer, for poorer; for Bimmer or On Time taxi cab.

1. mi all feel like him a rum head ……a baer fawt him chat wen him ready and full a tattoo bore eyes rasta …a di fus rasta mi si where su much italian clothes

1. Dat a mus di reason since people a say him rich and ms b come talk up di tings…she mussy love di sun hot

20. Hard to believe that him broke. Being cheap different from being broke. A lot of them have money, but them just cheap. A lot of them buy crash vehicle, or vehicle that bandoloo and fix them up and hype. Them can buy the real deal, but sometimes them just too cheap.

21. met I know you got your source but I seriously don’t belive cure is that broke. cure was very tight with the danger zone man them. the bose give im that range as a gift when he come out of prison. so my wild guse is the seizures have something to do with all the stuff the government confiscating from them. they probably import it bandolu

1. mi neva se di seizure have di do wid di money not one time not half time..where jah cure get riches from?

22. Me always hear say him have money but him is very mean so maybe him just stingy and a hide up di money

23. A wha do some people mayne? Di vehicle inna Cure name, it get seized fi bandooloo tru di waaf. Im is to pay di proppa duty fi get it back. Uhmuch munt now. It r nuh tek weh, it r come pay wi di right money an get back yu cyaar.
    Now….tell Wi agen why Richy Cure nuh gawn fiit all now……waiting patiently.

1. He is going to get the shock of his life when he sees the amount of duty on that car. If I’mnot mistaken, the duty is about the same as the price of the car or 1.5 times the sales price. I’m sure he did not factor that into the purchase decision.

The Wharf is full of imported cars where buyers cannot afford the duty. I guess they were all hoping to bypass customs.

24. Correct mi if mi wrong and mi nah dispute yuh source Ms. Met, but mi always see him at the Orthodontist, even last month getting his braces tighten and if him so bruck how come he donated whole a $250,000 to Shaggy and frens in January ?
    Someting inna something man.

1. lolol….well for instance we have a bunch of welfare recipiants and unemployed people living in NYC… yet, them wearing authentic Louboutans, Gucci, LV and Hermes..js + we have buju a jail fi dealing in cocaine and people a ask met fi publish sey borrowers need fi return we dem borrow.

Fi all yu know de dread braces may de pon a payment plan and the donation was via a loan…lol

SMOKE AND MIRRORS.

25. ISpy…..memba seh mose af Poppycock hits come when him under Officer management.
    Di educated groupie run guh married di raypiss choo dem a bump front pon di down low an Sammy Sperm get inna di egg. Eeediat gyal, hol yu bax an guh tek Tacksi.

26. eyeRAAScandy……what a gwaan. Mi see yu a peep more time, but choo mi hear yu get rich like poppycock ya, yu nuh badda hail up yu ghetto fren dem nuh more. Mi miss yu doe. Yu move gone ah Hamptons?

27. Some ppl nuh waan cut dem jacket cording to dem cloth. If you know u money shawt den u do a likkle beach wedding wid u nearest and dearest and guh back u yawd or a restaurant and eat a food. Nuh shame nuh inna intimate weddings. I hate people who use their wedding as a fundraising event, it cost mi fi come a ur ting enuh, mi pocket already dip eena, nuh look fi no money from mi again.

A embarassment teck u, lady? Stand up and face your marriage whatever comes u way. You procreate wid di man and bring een a spirit inna dis ting suh find a way fi meck it wuck. Unno a nuh di fuss fi guh thru financial strains and likely chu di man a gi weh to everybody and nah keep him resources, cause him a awtist u know everybody hand long out. Chu him a ex-prisoner him may feel compelled fi caan say no cause him fraid ppl going to dash him past in him face and shame him. Guh wuck out unno life cause some a unno young ppl wah house pon di hill wid pool and butla and nuh waan put een di wuck fi ketch deh.

28. Met he came to a small island and sex a different Girl everynight when Camilla call he hiss his teeth and put the phone down when he do answer is argument.

29. WHY PEOPLE THING BECAUSE DEM A ARTIST DEM HAVE MONEY OTHER THAN A COUPLE I CAN COUNT ON ONE HAND THEM HAVE NO MONEY, BEANIE MAN BROKE LIKE DOG (USED ALL HIS MONEY TO BY LIQUIOR) HE CANT EVEN PAY HIS MORGAGE ON HIS HOUSE I SEE HIM AT A STUDIO THE OTHER DAY HIS BOTHER BLUE WAS TELLING HIM THAT THE BANK LOOKING FOR HIM CAUSE HE DID NOT PAY MORGAGE FOR 2 MONTHS, I SEE BIGSHIP STUDIO I DID HAVE TO LAUGH HOW DEM HYPE INNA DECEMBER LIGHT BILL RUN UP TO ALMOST 1.3 MILLION BECAUSE THEY DID NOT PAY FOR ALMOST 6 MONTH JPS A TELL THEM THAT DEM AGO CALL TVJ SO THEM RUN GO WORK OUT A DEAL STEVEN DID HAVE ABOUT 70 TOUSAND SO HIM CUT A DEAL AND THEM TURN IT BACK ON BECAUSE DEM TELL JPS FREDDY WILL PAY IT WHEN HE COME BACK FROM FLORIDA BY THE WAY U SHOULD SEE HOW BOASY CHINO A RUN AND HIDE HOW HIM DID SHAME THE JPS MAN DID A LOUD DEM UP TO DEM A BEG HIM TO BE QUIT EVERYTIME JPS MAN COME CUT THE LIGHT OFF THEM BEG ONE OF THE YUTE FROM ACROSS THE STREET TO COME HOOK IT BACK UP ILEGALLY SO NOW JPS A WATCH DEM THE MAN TELL THEM THEM LUCKY A FREADY YARD THAT A THE ONLY REASON WHY HE DONT CALL THE NEWS PEOPLE DEM

Leave a Reply to Met Cancel reply