SENDER DI BABY’S FATHER IS CLEAR

0 thoughts on “SENDER DI BABY’S FATHER IS CLEAR

1. What a sad looking man. Even a blind person can siseh dis man does not want to be there. Maybe he was happy fi teck di pums in private, but now shame fi haffi pose up as di baby father in public, cause now ebrybody know seh him was going dere. Dats why it is best fi we women stick to traditional tings, no need fiddi man be a di showa, just organize your female only attendees and you will avoid dis shame.

1. cheuty, she luk greasy like any monkey in dat dress
      what a catastrophe!!!
      dat pic wid dat red sumting inna har mouth luk like weh dem stuff pic head wid apple and roast it.
      she luk awful, very awful

2. A wah dis, Man if u a go luk suh u shud a neva cum, Mek di gal kno u nuh sure. and di fuxxxing dress, no sa u already luk like a big black killa whale, and u have uh whole body out a road, gurl have a seat cus u sick mi tomuk. oh please you don’t even have no cuteness bout u, bich plz. It don’t luk gud. Bye Felica more like THOT.

3. No sah look pan d head-lock d gyal put d man inah. It look like him get beat pan d regulah.
    First ting weh come to mind when mi see dem a Kartel and him browning…d one him lock up wid. D two man dem look like dem waan run weh.

1. Body language says a lot, in not one photo has he placed his hand on her, smiled, or even look half-way entertained. There is no love in his eyes when he is looking at her,even di way him dressed and all button up to di collar tell mi seh he is creating a barrier between himself and her. Misery wid a capital M written all ova feem face.
      I wish the innocent newborn all the best, poor soul has no clue what they are coming into. This world is not the easiest place to live, and to come into it without the proper foundation of love between your parents and, a solid foundation prepared for your arrival is a hard for that innocent spirit. Children may be a blessing, but parents should be an equal blessing to their children.

4. GAL U FAVA FART. AND DI MAN FAVA IM CAN’T DO NO BETTER BABYSHOWER 9000, PLEASE SHE SHUD USE IT AND GET A BYPASS AND CRUB R BLACK KIN

5. All d pic wid d strawberry look like him a seh….mi really haffi fi eat da strawberry ya from da tinking mouth gyal yah….NO ONE CAN CROSS IT! DEADINGS! Poor ting…Met rescue him nuh

1. Fi real! If a did me, fram mi see him come wid him sour face mi would send him home and meck up some story tell di guests. One ooman caan blne suh.

6. Oh please people why are we giving this girl all.this attention. If u saw ur baby shower pictures look like this u r not going to private it. But she is too caught up in the hype. But she must know say people not going to look for the good only the bad. Because that shower was all for show. So X there it is. Thats what u all live for.

7. All the way from southside ja. LENNOX U LOVE TOO MUCH LIKES. U TOO NASTY AND UNGRATEFUL. U DID HAVE SOMEBODY GOOD IN A YOUR LIFE AND BECAUSE OF LIKES U DIS THE WOMAN. U TEK THE TICKET WAY SHE BUY N GO F**K THIS NASTY LOOKING GAL NEVER EVEN GO LOOK FOR THE GIRL. BUT ALL A THIS A REACTION. AND THEN YOU HAVE THE NERVE FI TALK BOUT U SORRY. I HOPE THAT GIRL DONT LOOK BACK PON U. U A THE TALK A SOUTH NOW BOY.

8. More from southside ja. BUT A YOU LENNOX DID A WALK AND TELL THE PEOPLE HOW U SORRY AND U MAKE MISTAKE. WHEN U COME BACK A YARD U LOOK LIKE SHIT LIKE U DID A SUFFER BAD. U JUST TOO F**KING NASTY.

1. Yesooooooooooooooo. Suh him milk well curgle and a it a show pon him face? Dats why mi did feel seh him was happy fi teck di pums in private but neh want nuhbaddy know seh a him breed it.
      Talk di tings dem cause di ooman wah get used must get har redemption. How him fi sorry when him didn’t wear a condom, eh? Same way him can breed it, same way him can bring disease to di innocent ooman. Dem man yah and dem wayward dicks, look how him miserable, all chu him couldn’t be a man and use him brain.

9. A BECAUSE ME HAVE A LOT OF RESPECT FOR THE GIRL HIM DIS Y I DON’T TALK UP THE THINGS THEM. BUT HIM MAKE IT BAD FI THE MAN THEM A YARD. ALL THE BIG FOOL HIM LEFT A HIM YARD A WALK N A CHAT HIM.

10. Dah man yah wicked baddddd Stan up wid him two long hand to him side…. Gurllllll that man don’t into you…. Nahhhhhhhh!
    Bubblelilesoup

11. The last picture just sum up this “unholy” union. I’ll never stick a strawberry in my mouth due to this image…such a pose died today.

12. mek mi ask dis big nd c-rus question is since wen man start tek part inna babyshower no real thing mi a ask cuz back den ppl know who a babydady yes nd him only cum help back up the gifts dem after everything it’s almost like a bridal party just de ooman and har ooman fren dem no man in sight unless a de dj weh a play……
    babymada tuh be cud have worn supm betta dan dat,is like she have a california sheet set..stop try prove things tuh ppl only tuh shame unno self de man nuh show nuh kine happiness or interest wan bit smh

13. Is like shi pay dis man fi be there and him don’t play his part, this calls for a refund ASAP. All the strawberry pose good gosh man gal why yuh do dis to yourself and den you post these pics.
    Bubblelikesoup

14. LOL, SHE REMIND ME OF FREE WILLY THE WHALE WHEN HIM LIFT HIM HEAD OUT THE WATER IN THE PIC WHEN SHE LAUGHING. ME WANT THROW A HARPOOOON IN HER SIDE

15. if a my baby shower and my baby daddy a act so memba me a send him home to save the night of disgrace.

16. Samar got this Ninja in a tight choke hold Yuh how he’s not into her his hands are still at his side! No affection here…….Southy Yuh luk like you wanna take back di breed up!!!! Lmaoooooo!
    Quena-

17. Jesas wept!!! What a terrible lookin ooman!!!! Wha di f**k she wearing? a sheet wid a rope tie und har flappy breasts. Faava a damn gorilla, she look like she all shave har beard daily.
    Poor sad looking young man, a him did have di cuss out wid dis girl from south wha day on u site Metty???
    Hush youngman, u just signed whe at least 18 years of u life

18. Lord samar we know say you look.like a soma wrestlea but you dont have fi try your move on your baby fadda. Lol

19. mmmhhmm no sah..inna di las picture it look like a rob him a rob ar and shi a try put strawberry ina him bout…..him look vex and dat a longtime vex how shi pregnant and him look like him vex before shi get pregnant …no sah

20. Damn this don’t look good lmao plain and simple man don’t want yuh samar. But a so it go when man love likes

21. me a dwll no sah di man wah bak him fux b4 da breeding tuh how him face vex hahaaa in all my days da king size comforter she ave on need fi dash weh dwl is a pregnant man me a look pon? my girl pregnancy doh fit yuh nonatall nopes

1. dont come here fresh and clean dis morning like u really fresh and clean u nuh seh enough yessideh? a u man or u ex?

22. @met lets make this clear me always clean n fresh. Ok dont get it twisted my man can NEVER f**k somebody who look much less breed that. N if he did he would be my ex with no problem. But since you know something that I dont know do tell.

23. @Met please enlighten me again u must know something I dont know. Let me tell you I dont have to hide behind no name this morning was my first comment and thats thats. Again you must know something I dont know.

24. the man look traumatize bad, if I was the babymama I would have told him to leave and save me the embarrassment, because it look bad. the man suh bex it look like if yuh stick him wid a pin him wudda bus. hombre did not want to be there, yuh nuh see how him stiff?