SENDER ITS BOTH(GULLY BOP FARRIN ”NIECE” SPEAKS OUT )

photo 1
photo 2
photo 3-Optimized
Met a shame dis gal Nuh av or a sense?? Dwrcl she just find har Uncle or Wah??
***SHE NEVA KNOW HAR ”UNCLE” WAS IN DESPERATE NEED OF TEET, CARE AND CLOTHES BEFORE NOW..HIM GET LIKKLE SPOTLIGHT SO AS USUAL BECAUSE SHE LOVE TO TYPE A BAG OF WHAT TO FLUSH IN THE TOILET ……..BUT TOILET REFUSE IT…FACEBOOK PICK IT UP A DAT MEK SHE GET WHEY WID DOZE TINGS SENDA…FROM MI BORN MI NEVA SEE SMADDY FI GET UP RELIGIOUSLY ……….EVERY MORNING AND TYPE ONE BAG A CRAP SUH…IS SHAME SHE DOE HAVE BECAUSE IF IS HAR UNCLE HE SURE DONT MEMBA SHE AND RIGHT ENOUGH I WOULDNT EITHER IF I WERE HIM……….IS STREET HIM DID A SLEEP AND DIRTY LIKE UNDER DEM MARKET TRUCK…………………AND HAVE GOOD LIKE GOLD FAMILY A FARRIN***

0 thoughts on “SENDER ITS BOTH(GULLY BOP FARRIN ”NIECE” SPEAKS OUT )

1. You no have no family until god showering you with ur blessings. Weh she did deh when him hungry,dutty and a suffer? Now she want come tun public defender smh. If when me down family never count unno can fluck off when me up

2. Damn shame, him have family a foss america and a live like dog a jamaica, now him semi_famous him a blood, family, booooooooo

3. A wonda if she go change di one bag a caps fi 2015. Toya yuh post dem look just like how u look. Big black and blinding (no offense to darkskinned ppl….I love ya’ll…just using it as a descriptive word as it pertains to Toya)…..Yuh ever send Gullybop go a Western Union yet Toya? From him buss mi hear u a talk bout “My uncle My uncle”…..Yuh ever pack a barrel fi him yet? Yuh eva put some credit pon him phone yet? If him is ur uncle den him must be your mother’s brother or your father’s brother which means his mother should be your grandmother or his father, your grandfather……u eva send dem anything yet? Christmas come an gone…..dem did get dem “llama” from yuh. You continue to be a big empty barrel on FB. Yuh betta go Costco go stock di barrel so it can stop mek noise. Kmt

1. Toya live for the hype yet she preachers humility. Is like di pastor weh a fuqq di church sister yet lick out gainst adultery. Smh. Her words aren’t genuine but she calls herself genuine. Kmt. Nuff like wata. Kmt

4. @ DWRL pow pow pow u said it all. Toya is just like some dead beat dad never fart pon dem Pickney until they are soaring to higher heights. Bitch drop a sleep!!

1. Genuine :peluk Toya ah mussi washova gold yuh good like :ngakak Di one dem weh dem sell ah Parade and by di time yuh ketch di bus tuh Spanish Town and likkle sweat touch it it tun green. Toya when Uncle Bop did ah fight di mongrel dem fi di dumpster/garbage pan spoil food dem where were you my gurl :bingung Ah you ah guh sponsa dental and medical fi Uncle Bop? Or it haint dat serus? Toya lowe di hype an stop flap up yuhself…:travel Stop compare Bop tuh odders….cah di cave weh Bop and you crawl outta nuh discovered by Scientist yet.

1. Metty beg yuh circle back and please gi mi ah ride tuh Toya shelta. Mi haffi fight di foolishness outta dah gyal deh head. Mi can only save di wrerl one mascot at ah time :ngakak

5. If me get a family like she who needs enemies weh dem did deh wen him did a dead fi hungry pon road side me would a tell every last one a dem BBC fi guh chuck off BBC dead n Lowe me

6. YAWDY mi miss u weh u di deh? Bop a we father we need fi claim wi fortune u a come with mi money mek di horse go yippee!!

1. Genuine mi deh pon ah new roast wid some tall hours….di dollars nuh too dusty doe :ngakak. No Mumma we kaint claim that ratness….mek sour Toya heng on tuh har one-minute uncle. She and Chin can wrestle oba di fish head.

7. Toya whey no know the meaning of gold or good go full a pot a dutty wata ova DI gully a 30 n drink matta of fact fuss go pull some a di newspaper n scandal bag whey full a shit nyam den drink the gully wata u did know di man before this all like unnu ppl fi poison fame seeking bitchhhhh kmft

8. Belated merry Christmas & boxing day Met & metters. Shame is wat is seriously lacking in dis so-called niece kmt.

1. Happy Holidays Cindy :peluk
      a notice she a look bout is her uncle ….please not she hasn’t addressed him by anything but his street name. I don’t think she even know this man she jus lie and a look attention

9. ME ACTUALLY SORRY FI GULLY BOP WITH FAMBILY LIKKA DIS. WHEY SHE DID DEH WHEN HIM INNA DI GULLY FI LIFF HIM OUT. DID SHE SEND LIKKLE SOAP AND 2 PIECE A CLOTHES GO GI HIM, FI TEK DI SHAME OUTTA HIM YEYE.

1. Cindy maybe it run ina di family because she mad fi true…dont know anything bout the man and a call him har uncle fi get a likkle up up pan Facebook…But a dancehall peeps Cindy yuh really can’t expect better

10. Them come from mad family because toya mother mad just the same mi see toya put pan Facebook say her mom Paula have too business place she just lie like mother like toya

11. I know I’m kinda late but I have drop in my 2 cents.
    I guess Toya and Shackara are sisters cause Shackara is on fb claiming that gully bop is her uncle. But dem really nuh have no shame because ms rich kid Shackara who was a stripper/ trick turned housewife now turn trick again always hyping about how rich she is and all the pics that she use to post when she visit Jamaica I never see none with gully bop until this last trip when gully bop became ‘famous’
    She met a white man while she was working as a stripper in Barbados and they got married and she had a child for him. Him bring her to Canada and file for her other two kids in Jamaica. Send her to school to become makeup artiste and as soon as she finish school she left him fi dis whoring soldier boy from Jamaica weh eff everything him come across.

12. check shi post dem before bop start pop and see ef she dee a big up nu UNCLE. bout #FamilyFirst #kaka!!!! nu mek a kin ova yaa man

13. Di rest a fambily soon jump pon di banwagon…the whole a dem soon crawl outta di gully show dem face since Bop Pop. Just wait dwrcl.

14. TOYA LIFE IS FULL OF LIES. Same way she say keisha is her sister that’s in the army. Toya live in make believe world girl Luddy from long time never can talk truth. Wonder if she still with the married man Frass that just come through for pum and that’s all! His stomach strong to sleep with her them say a road

Leave a Reply to Yep! Cancel reply