SENDER;-Rupunzel Rupunzel let down that butt

Rupunzel Rupunzel let down that butt

Pinkwallers is y she doing her self like this. Someone please tell her to stop. Them send her in over the IG mix up nightmare page.

Lord it’s too much… is a Bug life. N no matter how you want to say people hating and you comfortable. It still don’t look good. Let it down let it down. Pop!!!

12 thoughts on “SENDER;-Rupunzel Rupunzel let down that butt

1. Somebody pass a pin deh mek me pop it! ladies for the love of god if you absolutely must have surgery done because you wanna enhance your appearance or whatever get a good f**king doctor! stop go DR go mek the cheap dakta dem botch uno up! it nuh look good, you coulda comfortable so till and happy so till it still nuh look good! pay the money and get a beverly hills or reputable miami doctor do the wrk! Issa BUG! yuh pampers full goodie!

2. Sorry but she look.like a man with his body done her hair never ever look good for aperson who sell hair.. She is ghetto as f*k IDC if she is with oney nuf gyal him mind up to this day I give her credit on the hair store but thehair is Ali express hair she selling for outrageous prices. SheShestay bad and her friends hype her and she is not cute at allllllll

3. This is just sad, this old lady lives in a state of delusion. Nobody not in competition with u,and if anyone was, you lose just based on that horrible ass.

4. This is what Oney likes mi love and considering she has so many mates in the woodwork she has to do all a this fi show off pon her mates.

Keishacouture (booby dungatown Babymother)body stay real bad and I strongly believe she needsto go back to school.

Petra body looks awfullllllllll the ex stripper slash Andy 5 star puppet

5. Before her man Oney British fix the people
    Dem apartment him don’t build good him a pay fi dem fool fool f**ked up surgery ya. The money him spend on that could fix venal leaking roof lol

6. When I tell you I’m disappointed, i really am. Rapunzel NEVA haffi do no damn surgery! Her body was goals before this. Why the f**k she go mess up herself like that? Fi wah? I don’t get it.

1. She’s always had work done from when she was living in Toronto. Her first baby father paid for her to get a tummy tuck and breast implants years ago….. Long before she and oney start to deal.

7. Saw how u know suh, the boy oney british a build apt a jamaica, nuh plastic door dem put on pon the people dem apt whey dem selling fi 17 and 19 million dollars. Fada fowl build some a the top a knightsdale drive nuh plastic door pon those too, dem british link up boys dey that building a selling houses are thieves. One a fowl nephew baby madda she wuk a di bank lol mi feel sorry fi har, dem a build houses n a portmore she still lib dwl. Oney british nuh dey wid dis gal, a nuh she mi did see in a pic when oney went to dubai in march/april, this yah one mussi him helper lol. The news reader girl dey wid oney too, lol. Oney too bad n common fi a big ole 53 or 54 year old man.

8. Den Met, how did ress a wi we live in a different place from her fi form an opinion bout di butt job if you white it out? Met, dat nuh fair, story post up and ongle select few can comment, cho.

9. U would think the way she claim to love oney
    A how she reach all d way a LA fi nam off pony hype hood?
    Bish was madddinnnn tashine weh day tru she deh a la a fck pony

10. Gal foot big like she related to elephant and rhinosorus though. Why wen dem foot so big dem insist on wearing slippers. I see some slippers now n some a uno just mek it look nasty the way dem wear it. Wen uno a bleach n uno foot black n uno wear slippers it crawney bad man. Some a uno toe nails favor wen uno a dig out shit. Up to animals toe nails n foot look better dan nuff a uno in dem disgusting plastic slippers n the bridget sandals plus bridget look alike. Uno common up things bad a jamaica, uno go party and all 300 smaddy in the same style clothes just different colors. The sketel looking fake gucci slippers dem at dream weekend bout 500 person in dem, about 1000 person were in gucci mi gosh, seems like smaddy rob gucci or the knock off store n send the shipment to jamaica. Mi nah lie jamaica know how fi devalue n deface brand name things though. Poor gucci, gonna hard to get them reputation back on track.