SENDER SEH GLOBAL MAN MINER

A wey global man miner Shelly fava. U need a new face u look ole n tiad due to how u wrk 3-4 different jobs 100 hrs a week fi buy name brand pon 60/40 discount while tax payer a pay fi u neon green and orange apartment. We want to know if a u buy Paris Benz cause the Bronx know u a mine suwayne Fashion.

6 thoughts on “SENDER SEH GLOBAL MAN MINER

1. Big up me goodie friend Shelly eveclean gal you look good work hard so continue to play hard me friend. You 100hrs and you 3-4 jobs is helping the tax payer pay for you orange and green apartment yea yea we have to shop smart the celebrity get there for free so discount of to get

2. And if she was stealing it will be a problem huh??? You sound hurt for no reason she is supposed to work and take care of herself and whoever she feels it’s her money you idiot

3. Well guess what? Girl I love your all pink outfit you look very good..

Sender you is a hater bout the women look tired she supposed to have three – four job Gweh ya sound very stupid and delirious

I dont understand ppl who bash women for minding man how ya telling this big women what to do with her hard earning money smh

4. Haaaaa shelly shes a longtime hoe yes she is f**king suwayne fashion with him small small cocky and suwayne talk out him mouth that shelly eva klean always ah beg him fi f**k har but paris nuh like har all ah dem gyal yah is man clown them f**k the same man rotate and laugh wid each other.shelly say suwayne suck har pussy good and mousie har man cah f**k shelly always cheating pon har man and Paris love likes so she ago take it people acting like paris ah good gyal di mount ah man f**k paris from new york Florida Philadelphia and say paris pussy big even suwayne say paris pussy nuh good

5. Shelly a big time hoe and freak, all gal shelly a sleep wid. Since she start walk wid Sally and the crew she know good clothes and shoes lol, she trying to keep up with the jones so bad lmao till she all a wear fake bags to. Shelly stop walk and mine man a yrs now you a walk an mine man from jamaica to New York, and no man never mine you smh yuh nuh tired. All the hood and 3 sums yuh still caah keep a man, mousy young gal a hurt yuh head an a give yuh bare sleepless nights lol, yuh too hype, loud, nagging and always in a mix up, that’s why mousy run gone leff yuh to him new gal cause him seh him don’t see no future wid you, serve yuh rite cause yuh walk an f**k like dog. Stop bleach yuh face cause it nuh look good wid yuh dark completion, face a try come and caah reach and body black lol. Yuh guh duh belly an a ride it lol