SHAMILE DID COME FI HAR COURT DATE

13 thoughts on “SHAMILE DID COME FI HAR COURT DATE

1. She look real good, me no care what no one wants to say about her, she a my gyal… everybody got their fair share of issues, and she is a strong rass gyal cause if people did drag me so me woulda probably mad already!

2. Yes she looks good, but looking good and having a dirty lifestyle is nothing to be proud of. She needs to do something substantial with her life so people can say wow what a beautiful and ambitious young girl.

3. She need a bed like that for herself A room rather looking good on the media is nothing because filters do the same job as well + who knows who’s clothes she’s wearing because she’s always in something for people if not a shoes a bed something go get yourself a life bitch

4. Betta dem seh mi sell dan teef… no sah! it nuh look good.
    All har finga nub dem get chop off.

5. Suh because it seh she deh a New York dat mean she was there for her court case? Well you can post a pic and put any location you want on that pic. Instagram nuh stay like Snapchat. I don’t think she made her court date. If mi wrong den a just suh.

6. teefing was before Christ, she looks good just like how the gay man dem look good mi naw talk the gully one, a misfortune reach her finger and the judge, police all a dem alwlays say how did a nice girl like u get into this….. so it go, if she have court paper immigration cant stop her, its if she coming back, but people charge fi rape and still a travel. woman don’t like another woman her luck deh a dungle heap,see gully deh a salon a do him gully foot a trini or Guyanese woman took him

7. Shameless need a BED. A Room. Somewhere of residence and stop walk and stay a people yard. Shameless need some ambition behind deh pretty face deh. Yuh cyah a walk and thief and beg and borrow just fi stunt fi di gram. All the f**k yuh f**k and sell pussy yuh dont even have a one room wid a bed weh yuh can call yours. Aneka nuh inspire you a likkle fi get a place fi yuhself??? Yuh rather kotch wid the gyal. I hope this public humilation beat some sense and ambition inna yuh head. Yuh young nuh too late fi start do something tather than f**king and oartying and nothing to show but borrow and thiefing goods and filtered instagram pics. Yuh nuh see every young gyal a boss up these days . Weh ya wait pan ?