risking your reputation for a few peices of cloth?? or few pair a shoes not worth it, dem low life, come-to-help-us gal yah mentally unstable, u mean to say dem lef good good JA go farin fi teif & sell front fi nothing substantial???? nosah, dem need fi born again with morals cause dem gal a adi worst kinda stupid. dem fi stop dweet. Get themselves a real job & do something worthwhile cause IG ago mek dem kill themself fi a like. Worthless POS
Mi nuh believe she get lock up either. She love attention but why seek this kind of attention. Bwoy mi nuh know how dem girl yah plan fi live life when dem old and gray.
come on do it neatly plz n thx we need the met
Dwllllll spill d beanssss!!!
My God why Aneka and shamiele can’t understand
Seh dem no fi b friend ???? Toxic ass relationship
It’s like they have this badmind grudgeful obsessive competition
Ass relationship it’s like they have to keep each other
Close so that one doesn’t out-do the next !
She may not have gotten arrested but word is she stole her friend Anika money before she left Ja wah day so they not talking and they both deleted each other’s pics off social media. This girl is just too wack
It’s so true when they say you can’t teach someone to be ambitious! She is a real dunce if unuh realize she never speaks in her videos or her status is a quote from google, cause she know she can’t form a proper sentence. She just live for attention but f**king for money won’t take you far worse when yuh dunce.
She get ketch a thief fi tru inna Macy’s, go a jail n have court date coming up.. she a tell people bout anu she is her friend but from she reach merika she a thief. She go Ina Zara Ina Christmas n almost get ketch she drop the tings n come out. Now she falla di gal from Bronx go Macy’s go thief n the gyal know the place n cut lef har so she get ketch.
Wait was she being serious wtf!! So it was true
She got locked up for tru
lol
Shameless to bloodclaat. No sa
risking your reputation for a few peices of cloth?? or few pair a shoes not worth it, dem low life, come-to-help-us gal yah mentally unstable, u mean to say dem lef good good JA go farin fi teif & sell front fi nothing substantial???? nosah, dem need fi born again with morals cause dem gal a adi worst kinda stupid. dem fi stop dweet. Get themselves a real job & do something worthwhile cause IG ago mek dem kill themself fi a like. Worthless POS
she probably neva get lock up they are joking. shel ooking attention dont give dem it
Nobody nuh ketch the sarcasm or a jus mi?
All now there is no receipt of this alleged lock up.
That me a say too. Jus hear sey, n me nah run wid it until d receipts drop.
Mi nuh believe she get lock up either. She love attention but why seek this kind of attention. Bwoy mi nuh know how dem girl yah plan fi live life when dem old and gray.
If me spill nuh more me aguh blow me cover suh me jus haffi watch this run gwaan till the proof come.
@ Fcka dem
come on do it neatly plz n thx we need the met
Dwllllll spill d beanssss!!!
My God why Aneka and shamiele can’t understand
Seh dem no fi b friend ???? Toxic ass relationship
It’s like they have this badmind grudgeful obsessive competition
Ass relationship it’s like they have to keep each other
Close so that one doesn’t out-do the next !
Smfh
She may not have gotten arrested but word is she stole her friend Anika money before she left Ja wah day so they not talking and they both deleted each other’s pics off social media. This girl is just too wack
If it Nuh go so it guh close to It!!
She better go start par back with kerryan an sell some pussy to dem gal ya have no morals
Smh
It’s so true when they say you can’t teach someone to be ambitious! She is a real dunce if unuh realize she never speaks in her videos or her status is a quote from google, cause she know she can’t form a proper sentence. She just live for attention but f**king for money won’t take you far worse when yuh dunce.
She neva get lock up
Maybe she has someone use her account to appear like she not locked up. Send evidence plz
She get ketch a thief fi tru inna Macy’s, go a jail n have court date coming up.. she a tell people bout anu she is her friend but from she reach merika she a thief. She go Ina Zara Ina Christmas n almost get ketch she drop the tings n come out. Now she falla di gal from Bronx go Macy’s go thief n the gyal know the place n cut lef har so she get ketch.