SHAMILEEEEEEEEEEEEEEEEE NO SAH YUH NAME DEH A COURT AND YUH NUH DEH DEH

Shamiele thief one man money a New York & him sehh people never wah believe sehh she thief & guh a jail & seh she have court date suh him guh a the court himself & get all the proof di man want him money people Nah done off a har she miss the people dem court & now WARRANT out fi har ARREST she cah guh back a farrin unuh wah Chat seh mugshot photoshop weh unuh aguh seh bout dah video yah & di name list fi di court? Shamiele u nah guh check een today??? U navv nuh plane money but yuh dung ya a pawty like u is di shit

38 thoughts on “SHAMILEEEEEEEEEEEEEEEEE NO SAH YUH NAME DEH A COURT AND YUH NUH DEH DEH

1. Mi tek back mi chat pon the rest of post them.

Just wanted to see real proof weh my trained eyes cah deny.

What a disgrace!!!

1. Mi nuh really a tek back mi chat ya Dear …nope no huh.All I’ve said is I’ve never seen any clear cut proof of any of her supposed wrong doings be it tekking ppl nab,selling(which is really being self sufficient as to what Joshua Manley did encourage from the 70s)..teefing whatever.

Having said all that. ..mi nuh blind, mi seet now yes.aaahhh sighhhh Sweet Shamile yuh really mek the Devil rob yuh!

2. This is just sad the one buss she get she affi mess it up and look how much people want visa fi go mek something with them life, gyal yuh worthless

1. Met yuh think these girls have any moral compass, somebody cant bare face so and she still a stun fi the gram them need fi extradite her rass!!!! or better yet the man need fi mek a link and send fi him money she busy keep posting on social media. Shameless!!!!
      She was at chillin a 8000 per ticket, she was busy doing her makeup a 6000 Chevy charge plus she busy a model clothes and a tag.
      Now I believe Aneka story she even made a post about it the other day that she lost money and friends she just want her money back, Aneka did Shameless pay yuh back ?

1. Dem moral compass is fi want what people have and outdo whoever dem tink dem competition is……..which leads to red eye

2. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

Cyaaaaaaaaa come back or go straight to jail,Scandal Bag White cyaaaa fly yuh come answer this warrant?

Quena-

1. Like bagwhite neva gi har no money and before she come back and come go court she deh a jamaica a gwaan like it neva happen.

1. Mi sey Errice a say there is a God lol, what a disgrace them nuh want work but want spotlight eeehehh

3. As jmg post something clapback steal it, them very upsetting, a bet me see this same thing over there later.

1. Ahm hello, unno nuh see the disclaimer them weh mi put up bout Dream the Admin over clapback the other day.

So disgusting, and she have the neeeeeeeeeeeeeerve fi a cuss fake pages bout dem taking her story.

She will come on the most popular posts and fish in the comments and post it up. She did the same thing with Kasi and her breast when the blogger said Kris paid for it. SMH. Trifling nightmare.

Anyway…Yardie, we have to let go of our beloved. She is no princess. I like to see concrete evidence and all that has been sent in up until now did not convince me. This is convincing even though it doesn’t apply to the things she allegedly stole in the department story.

4. A doh like a nimble hand person see ppl tings an lowe it teefing gal. How dem brave suh?? mi seh di way mi fraid a di law…. jail cold like wah an is a crate dem a give now cause space limited.

5. She is there, she leave pan d five o clock flight yesterday morning to new york so she must deh dere

6. All she needed was a lawyer, she didn’t have to be present. It was her first offense a good lawyer would have gotten that case dismissed or got a lesser charge such and disorderly conduct. With all this I still like to look at her.

7. So what she’s to be in court for? The shoplifting or thefTing the man money? So is him find himself at court to video the court list? Skye name on it too? What Skye name?

8. HEY OONU STOP IT LOL STOP LAFF, SORROWS A REACH EVERYONE WHETHER WE TAN YAH OR GO DEH, THE STORE DEM A FEEL THE PINCH, THE HAIRDRESSERS, BARBERS, DEM GWINE RAISE THE PRICE OF THINGS TO PAY DEM RENT, WE CANT BE IN WE LIVING ROOM IN PEACE A THE CREEP A WALK OR U SEE HIM WITH HIM MOUTH WIDE OPEN A STRESS WE OUT, THE THIEF DEM DO THEM HAIR EVERYONE GWINE GET A GWENNY LOCK DUNG OPEN UP LOCK DUNG, WE ALL NEED EACH OTHER, THE STORE PEOPLE START BAWL BOUT THE ECONOMY, NOT TO MENTION THE DANCES, DONT KNOW WHEN THAT A COME BACK, THEN WE FI WAIT TILL 4 YRS TIME JEEEZAS CHRIST NO MORE WELFARE MONEY SO HIM SEH, THE MONEY GO ROUN FI ALLL WE NEED EACH OTHER ALL THE THIEF,

1. We need fi help each other but we cyah help each other earn bad name. Like how dem a round up the spanish dem , now african dem a go waa seh because we a teef and sell drugs we fi gwaan tuh? No man..And people fi humble, you cant live for people so dont run down hype

9. Who thief and scamm like Africans, please don’t get me started up in here. The difference is Jamaican don’t know how to humble themselves. Always running down the hype. This is very disgraceful if this girl really come here and steal. I do believe whomever she was doing road with was stealing as well. I find it hard to believe she’s that brave to walk in a store all by herself and steal. I’m not defending her actions in no way but wah Skye do run leave her?
    Sad, sad, sad.

10. Why Aneka She’s Slick IG page missing fi going two weeks now? Anybody knows? Strange she whe love social media missing so long

11. Shamiele will be Shamiele….Once a thief, ALWAYS a thief..But she should go up for her court hearing instead of spoiling up her visa….Now uf she tries to enter the US, they are gonna apprehend her….Sad case!

12. I believe it because she contacted a immigration lawyer and he started to follow her today on ig. Peterloblack. It’s sad tho

13. Met, my friend told me that yesterday when she was coming up, Shamiele was on the flight with her…she said Miss Singh got pulled out of the line by 2 immigration officers.. she also said she had QUITE A FEW suitcases…

14. Mi a hear seh a she and har Fren Kelly guh teef cause she an Kelly did deh pan snap a New York and den u si Dem pan snap a LA dem a travel & a tek weh Dem fi tek

Leave a Reply to Needleye101 Cancel reply