SHARLENE DIS A YUH MATE?

Sharlene ah so jr ah move this is the girl here jr breed on Sharlene wah make him stay so this girl look every bit of 17 to me…. it must really be ah drought for the boy deh she nah even look worth cheating on Sharlene for.. mi cyan believe dis. nah hot steppa jr ah breed something like this wit di ras is dis yah. Yah need fi do bettter dats wah him need fi do well maybe if Sharlene would have been payin him attention instead of sending Larry naked pictures and pictures in s*xy lingerie him nah haffi guh look other women Sharlene nah all innocent either.

we just wah fi know is the baby his or not because Sharlene cousin say tru she believes it’s his own but di world want fi know who’s own it is because di child need har father we nah want her come like jr first child fatherless and me want fi know wah dance dis child was in dats why she breed so young cus it man she ah look and a father less child she get she need fi go school instead of look man ah f**k she look ah f**k she get now no father har child have wah di blo***t well mi nah know if di child fatherless but Sharlene say it not fi she mon own she nah take no outside child Nuh suh mi feel you Sharlene protect wats yours nah let some waste gyal cum mash up your happy home mi say yah nah let pinky do it yah nah Stacy do it yah well nah let Gina do it nah let this waste gyal do it neither someone pickney dat

17 thoughts on “SHARLENE DIS A YUH MATE?

1. Sharlene go get a life you and your friends because jr own the baby and stop make a fool of your self…the same thing you use to said about the first child you need to be a woman and stop it Jr is a pussy

2. Sharlene just remember say you a woman to and what goes around come right back a round you must stop it because jr own the baby and you always look stupid in the end…just a little reminder him and pinkylou neva left yet so stop make Jr take you fi a idot..go and take care of your batty man son sharlene Jr ago dead bad stop mek Larry freak yuh out little bitch and Jr and the freaky Rasta dwl

3. Baby. Girl just Mind your child and tek care of her and yourself so she never have to wonder where her dad is she soon come big and will appreciate every bit of being her mother no matter if the father deh dere because tru it’s mommy baby daddy maybe Sharlene not going to prosper because she still worried u make a baby with her man but send Zico with his father every weekend but not let the boy see his own

4. Sender, you intentions back fire :ngakak

The girl is beautiful, with a banging body. Keep thinking clothes is everyone goal in life.

Pretty girl, hold up you head and mek sender long fi see you and know yu business.

5. Memba say Sharlene did wish fi jr be Zico father memba she wanted Zico to have his last name mi nah know why buzz nah tek way Zico from har she so sad she undocumented jr undocumented all him ah do is walk di street dem nah even pay rent they squatting but Sharlene is a goddess she nah own nothing but jr and Zico the two ppl she tek care she need to go look har paper and nah worry about jr kids she just mad jr turn her fool mi nah know why she nah deport herself because her life is well mixup all him do is beg pussy beg him way into every dance beg weed beg liquor him too beggy beggy and u too f**ky f**ky

6. I think she’s beautiful..nothing wrong with her..Sharlene it don’t matter if yuh send in di worst picture she still look better than you with your boy body..squeeze up batty Sharlene leave the girl and her brand new baby alone he doesn’t need to own it because he won’t take care of it..f**king likkle shit gweh bitch

7. Sharlene Sharlene Sharlene my girl when will you change when will you stop let him mek fool of yuh mi nah know why u keep putting yuh self tru di same thing wit jr anytime him ah touch road a new gyal him ah f**k yuh see all dem friend dem you have know say him ah breed di gyal yh tru say him nah wah dah baby but it still his child and the child innocent and yuh still ah go to every dance thinking you hot and sexy but everybody laughing at you

8. Jr say him first child ah di only child him want him nah want di child so di gyal need fi guh Long and Lowe him she need fi guh look ah step fadda for di child…but mi just wah fi really know when jr deh deh wit him friend dem and they deh wit dem kids dem how him ah feel know say him nah do shit for his own kids mi wah fi really know how him fi really feel..di boy ah pussyclot dread him nah Rasta coz Rasta mon nah move so him need fi guh long and learn di creed him ah say he live pon coz mi ah Rasta and him ah move like ah bloodclat batty boi only if di gyal was mi sister mi ah f**k him up long time him need fi man up and tek responsibilities coz him nah haffi push him hood in har and nah use protection yuh pussyclot

9. Oh and pussyclot dat one Sharlene yuh ah call yuh woman suck mi hood in mi car while u was upstairs playing daddy to buzz son batty boi she nah wrk dem long hrs she di ah mi yard and mi send har home fi yuh finish har off clown promote buzz son more den yuh promote yuh own kids dem pussyclot