SHAWN SHARP TEK WHEY BALLY CHAMPAGNE OOMAN AS HIM REACH A JAMAICA

And the story begins………….

Bally Champagne is Dancehall queen Carlene ex man whey claim him did a come outa prison and tek back him woman…Carelene……….. anyway him get deport and reach back a Jamaica and him and Carlene nuh mek up back even though Bally mek Likkle Miss him big fren whey did owe him $25,000 US…and him mek Likkle Miss gi har $10,000 out it. Suh now Bally reach Jamaica and di house whey him did tek him hustling money buy did rent out suh him neva have nowhere fi stay right then and there suh Likkle Miss tell him nuh badda pay out di whole a him money to hotel she can squitz out back di money whey she owe him and cudda stay up a one a har apartment dem…….Anyway due to how Bally fool to woman in no time him guh tek up gyal from South and a mine di likkle gyal knowing dat she have a man..mmhmm..Tek out di gyal outa South and gi har place fi stay……..di likkle gyal dus move in har man………….But from long time dem did seh Bally nuh have no cocky………is only Carlene did fine use fi it and dem mek claim bout dem a soul mate……..anyway there goes that…

+ addition to first story……..Him guh up a Mona up go lick down di place and seh him a build apartment and doe have di money fi build it o

From desso now him go pick up di gyal whey par wid likkle Miss whey name Kerry (we need har pic) and Kerry did a duh likkle business and own store and ting…Dem seh Kerry did get deport tuh so wi really soon get dah picture deh…Him tek up $17,000 US gi Kerry fi run go China and add to har business and she come back and a gwaan wid a ting…………. but sumting was missing…

BAMSIN…Mr Roun di worle…aka Shawn Swibble licka Sharpe reach Jamaica and si tings a gwaan fi Kerry and lick har whey from Bally …….totally (Blond white chick voice).. dem seh di way how Swibble tongue lick whey Kerry……….. she stay get bright wid him suh Bally hear and guh confront Kerry ina party………………..Dem seh Kerry tell Bally………..yes Bally, Carlene ex man………how him mouth stink………..how him buddy dead and how she doe want him…di people dem ina Jamaica seh a nuh likkle try Bally a try match up…him nuh stop call ole road sign FRENCHIE aka FRENCH MONKEY fi teef out di whole a farrin store and pack bag fi him send go Jamaica and him still nuh look better dan Shawn Sharp ina di white deportee T-Shirt dem..
Suh Bally its back to square 1, you are a man widout a plan………
And Btw…dem seh fi stop tell di people dem bout yuh fren house ova di estate a yours cause yuh know nothing nah gwaan fi yuh right now

29 thoughts on “SHAWN SHARP TEK WHEY BALLY CHAMPAGNE OOMAN AS HIM REACH A JAMAICA

1. Shawn Sharpe deh Jamaica now? Nuh wah day mi see him pon video a England a pawty..Then i heard he was spotted in New York.I guess he was one of the deportee batch reach di other day a yard.

2. WOW BALLY YOUR TIME EXIRE YOU OLD AND NAH NO COCKY AND NO MONEY WHE YUH NUH BEG CHANTELLE SEND YOU SOME MONEY

3. frenchie too bad she of all person nuh fi chat BALLY , Bally do too much for her family ,everything she do for him she chatttttt ,frenchie talk about PATRICK WEH A EAT DUN ALL UR FRENS DEM OUT HERE MONKEY ,PATRICK NAH NUH USE JUST LIKE BALLY HIM EAT MY FREN TO FROM ARCADE (FRENCHIE U KNOW WHO)!!!!!!!,LITTLE OLD MISS ,PUSS FACE OLD BODY LITTLE HYPOCRITE EVIL WOMAN U TO ALL THE GOOD THE MAN DO FI U U CHAT BALLY WID ALL A DI PEOPLE DEM DUN A TOWN UP TO YESTERDAY U A CHAT THE MAN AND HI PEOPLES DEM DEH RIGHT THERE AND A HEAR U DUTTY MAN

4. Can’t believe he’s bruk! One of greatest that ever did it, at a cost of time. Nonetheless, Bally had a whole lot of man around him, protecting him and working for him and not one of them he allowed to benefit!! Always heard he was “NO Buddy Bally” but I guess the money made up for the inches :ngakak

Kerry mussi ah eediat :repost2 , how do you leggo the man that’s minding you for one that YOU will be minding?? :cd :repost2

5. I am not going 2 lie Shawn look good easy on the eyes but all he could offer her is himself and that’s still a problem because she is not getting him for herself. Girl good luck with this 1

6. Wow, this man was worth money I’m ashamed to mention here…anyway, a good kind hearted youth, him must rise again. Bally had cult status in south side at the height of his hustle, I felt sorry for him because he had all this money but couldn’t go anywhere (except Carlene house) in peace because of it. Well I hope now that he’s broke he can at least enjoy his homeland without getting mobbed by poor people. Bally look at your Friend, the Ice man () in the end these young girls will not be there when you need them most. .

7. Little miss and ugly frenchie sit down and chat Bally with everybody. Likkle miss a you first start dis up Bally bout if a now him wah build apartment! Likkle miss you too bad and wicked,dirty nasty Kerry yu nuh fi dis Bally because a him give yu the $17k fi step up yu thing. Kerry likkle miss nuh stop chat yu! KERRY BE VERY CAREFUL BECAUSE YU DIS BALLY INFRONT A SHAWN SHARP A HOPE SHAWN CAN PAY FI THE BENZ THAT BALLY TAKE OUT GIVE YU! LIKKLE MISS YU A ONE BIG DUTTY HYPOCRITE LAUGH IN A BALLY FACE AN CHAT BEHIND HIM BACK!! YOU DID OWE THE MAN HIM MONEY IS NOT LIKE YOU GIVE HIM APARTMENT FI FREE! FRENCHIE YOU A THE NEXT DEVIL ALL PATRICK DO A WALK AND SUCK PUSSY,UGLY BLOODCLAWT FRENCHIE TALK HOW EVERY WOMAN PATRICK A SUCK A YOUR HOUSE HIM CARRY DEM GO.MOVE YU UGLY DUTTY BLOODCLAWT YOU A MIND PATRICK AN HIM NUH HAVE NO RESPECT FI YU TALK BOUT DAT! BLESSED UP YOURSELF FATHER BALLY A NUFF PEOPLE YU HELP! I

8. Shawn Sharpe, please don’t give trouble down in Jamaica. Behave and stick to one woman. I would hate to hear she something happened to you because you love to use woman too much. And the man dem is not playing. This is not farrin

9. This story is so contradicting, nah no money and a give woman 17,000 oh please and lick down place come again please

10. Met this is a longtime picture mi si Bally few weeks ago,him pop down and look like the old Land Curser him a drive! Bally yu buy Kerry Benz and look what you driving. Kerry say shi tired a the dildo and yu tongue in a her ole! Bally I guess you give away everything till yu nuh have nothing!

11. SHAWN SHARP, I HOPE YOUR TAKING YOUR MEDICATION.YOU CANT PUT ALL THE BLAME ON ME BECAUSE YOU SHOULD HAVE USED CONDOMS ..I KNOW THEY OR GOING TO BE VERY EXPENSIVE OUT THERE IN JAMAICA.BUT AS I TOLD YOU BEFORE YOU CANT BE 100% MAD AT ME .BCUZ YOU STILL NOT SURE IF I GAVE IT TO YOU OR YOU GAVE IT TO ME BUT AS THE DOCTOR TOLD US ITS JUST THE VIRUS.SO WE OR GOOD FOR NOW BUT PLS TAKE THE PILLS AND PRECAUTIONS AND PLS DONT MAKE YOUR IMMUNE SYSTEM BRAKES BECAUSE THAT WHEN YOUR MOST VULNERABLE TO THE FULL BLOWN AIDS . AND THATS WHAT IM SCARED OFF SO PLS BE SAFE OUT THERE..

12. WOW I HOPE WHAT SWEET B IS SAYING ISNT TRUE. SOME PEOPLE WICKED AND MAKE THINGS UP. THE DOCTOR TOLD YOU ITS JUST THE VIRUS SOUND FAKE TO ME

13. Shawn Swiper Nyama Sharp, weh everybodi know bout him tongue, love likes too much. Him a beat dem bad inna d fake china wears weh Keisha a get from China dwoh. A him say use him tongue n mad off pple gyal pickney tun dem inna ediat. Cah Keisha a muss ediat to rass!!

14. Shawn SwIper Nyama Sharp, weh everbodi know bout him tongue, love too much likes. Him a beat dem bad inna d fake China wears weh Keisha a get from China dwoh. A him say use him tongue n mad off pple gyal pickney, tun dem inna ediat. Ca Keisha a muss ediat to rass!!

15. Keisha tell her cousin that the first time she sleep with Shawn sharp he told her to tickle his ass hole ..and yes she did.waaay to go my cousin. Freak out a deportie

1. I see destruction coming unnu way.

Bally you need to down size your way of living and company. You in danger and little miss will have a hand in you meeting harm, plus that likkle gyal.

Likkle gyal you nah go live to see old age.

Danger in unu path.

16. Shawn sharp have no limits, he love it when you stick you finger and push objects up his rear end #top freak