SHAWTY SE HAR MAN TEKKING IT IN STRIDE LOL

shawty

A day after his murder conviction in the Home Circuit Court entertainer Vybz Kartel was said by the mother of his three children to be taking things in stride.

Tanesha Johnson, more widely known as Shorty, spoke with the Jamaica Observer at her upper St Andrew homeon Friday after visiting with Vybz Kartel behind bars.

“He said he got an unfair trial and that everybody who’s behind it knows that he got an unfair trial,” Johnson told the Sunday Observer.

“He’s holding up. He said he left everything in God’s hands. He sends his love for his kids. He sent his love for his real supporters,” Johnson added.

Vybz Kartel and friends Shawn ‘Shawn Storm’ Campbell, Andre St John and Kahira Jones were convicted on Thursday of August 16, 2011 beating death of friend Clive ‘Lizard’ Williams over the disappearance of two illegal guns.

Accused Shane Williams was acquitted at the end of the five-month-long trial before Justice Lennox Campbell. However, Williams is to be charged in connection with another murder, police have said.

According to the defence, the police orchestrated a conspiracy to convict the men and that evidence was fabricated.

On Friday, Johnson and her relatives who were at her home were of the view that Vybz Kartel had been set up.

“I don’t think he got a fair trial either. I don’t think they had enough evidence to convict him,” said Cydionia Johnson, Vybz Kartel’s sister-in-law.

A few hours before the Sunday Observer visited with Tanesha Johnson, Teresa Palmer, Vybz Kartel’s mother, said from her Portmore home that her grandchildren — 10, nine and three yeas old — were expecting the release of their father.

Later, Tanesha Johnson said that the incarceration of Vybz Kartel, whose real name is Adidja Palmer, had been wearing on them, especially the 10-year-old.

“He has been taking it hard. He locks himself in his room. He prays a lot and he’s not talking much. They ask how their friends’ fathers are around them and they cannot live without their father,” Johnson said.

Johnson said that she tries to explain the situation to them as best she can.

The convicted men are to be sentenced on March 27.

0 thoughts on “SHAWTY SE HAR MAN TEKKING IT IN STRIDE LOL

1. An what About clive family who won’t ever see him again… Atlease they can visit Kartel behind bar. Selfish ppl.

1. Shorty need a real man now! but wa supriZe MI A WEN she say DAT kartel IS HOLDING UP AND leaves everything in GOD’s HAND…….DWL!!!!!

MET! DID HE SAY THAT THERE IS NO GOD?

1. No man, him a werk pon accepting him fate. Maybe him know seh him a look pon 30-50 yrs before him eligible fi parole.

De Prosecutor Jeremy Taylor dash weh Zeeks fi 30yrs, bcuz a de gruesome nature of this case, missing body and Judge Campbell is certain of the verdict in this landmark case, 50 yrs is realistic.

A dem time deh reality a guh start sink een.

1. What I really wanna know is why the family actin like he only has 3 children?????…….an only 1 babymadda………I hope shorty an the family are at least giving a helping hand to the other mothers of his other children cah jamaica nuh easy atall……………there’s this interview with a young lady called sharrie an she claim she was pregnant fi kartel jus b4 he went prison……don’t knw if it was a publicity stunt……the same girl that did a song with Elephant Man………has anyone seen the interview go look for it if you haven’t?????

Dem fi stop gwan like ah jus tree Pinckney him lef behind……..shorty if you are reading this at least pay the other kids dem school fee………..God we bless yuh mi gyal……….what ever happen to Amanda di likkle brown girl weh give birth jus before he went jail………

1. @1:29 kartel is going stay right where him is and mine all his seven children weh him did claim him have in an interview .. him a go work in a prison and send money go give them.. after a nuh dead him dead, if this babymother them smart them can make him stay right weh him deh and haffie pay child support

2. Dem betta start drink wata cause March 27, 2014 dem gwine need nuff fi de amount of tears weh gwine flow like a river.

Can’t help but feel for his kids; they were innocent. Their father wasn’t thinking about them.

Everybody around Kartel know the wrongs Kartel was involved in, they chose to ignore them. They were getting taken care of, so it didn’t matter.

1. Well Kunta di man seh him a nuh role model …so if yu a nuh role model fi other ppl pickney u a nuh role model fi yu own ….

3. All uno weh a speak down pan di man a johncrow! Di trial did unfair fi true,& cas di music him Mek & image him show! Dem nuh wah fi see di man outta road! It f**k up still! But a suh it guh!

1. If your brother did missing and you could not get him to bury and you he told you what was going on. Then it was confirmed. Would you be a johncrow ??

2. you know say sometimes some man go in badness and when police crack down on them.. them keep them cool? or either them go in a one next parish go change them life.. not kartel him did just a kick up so like dust.. so the system dash wata pan him fi cool him down so him can lay down like the dust him is.. u ever see when dust a blow and no matter how u shut the door it still a blow come in a u house til u haffir throw wata pan it are rain fall fi keep it where it belongs? a kartel dat him deh weh him fi deh

3. Den yuh nuh johncrow tuh, if yuh a call people who a speak de truth johncrow. Yuh need fi lissen weh him former parry Deva Brat she bout Kartel and Lizard. Kartel mek him path and him juss affi deal wid the consequences. People nuh want fi si uncaring, callous, calculating murderers pon de road.

Suh yes, since Kartel is an uncaring, callous, calculating murderer, which he was proven to be by eyewitness and his own spoken words and texts in a court of law, him nuh deserve fi deh pon road.

You will see him in 50 yrs! Have faith.

4. London mi want yu fi tell mi if yu brother or yu sister or yu father or yu Madda was in a car sending text messages after text messages telling you say them a carry mi go kill mi and from that day until this would you open up your shit mouth to say the same thing, bout a kartel convict kartel with him 1 bag a voice notes bout chop up people Pinckney fine fine . If kartel get under 25 years mi ago bawl hard like them lick mi

5. did you sit on the jury everyday and hear every word that was spoken??
      and every piece of evidence that was entered??
      and every word in cross examination??

did you advise kartel to TAKE the stand to defend himself??

if the answer is YES, tell me more, iam listening..

if the answer is NO.. SIDUUUUNG and lock yu lips… sshhhh

1. Only phone evidence tampering dem tek from di whole case fi run wid an if u ask them what part a di phone and what was tampered with they cannot recall

4. Yea same way like how lizard family miss him and the rest a people them weh dead weh we no know bout.. A no the first pickney a grow without father be a good single Madda and grow you boys good you naw be the first or last single Madda.. Kartel spread him bed him lay in it!!

5. The kids should ask their father that question not the mother, when daddy call from prison he needs to ask his father why he cannot be with him.. and he needs to tell the children them the truth

shorty need rest now she tired, shorty can go think for herself now because all this time kartel was doing all the thinking for her.

1. but u think di pickney dem really know him?? di man spend 36 hours outta him day pon di road …..how dem deh pickney deh know him …a fairytale

6. kartel whole family is a bunch of fools.. the sister that say she a big big principal before she tell the famly to stay away from the media and keep them mouth shut and start write letter to the judge begging for leniency.. them deh all over the media with their mouts open. them can no body write no letter now after them done bash the system.. them a talk bout God well he is working.. you see how many changes God gave ooun.. and this one was the last chance to beg for leniency and them never tek heed..

1. an u so damn right………………and shi a civil servant and a cuss politician ….yu eva hear nutten go so ???

7. @real a think a the fame the 10 year old a go miss, dats why him say so God forgive me for saying that, but a just so me feel after me read weh the little boy say!

1. u know it …dem nuh really know him…probably hear him two time inna di house and him come deh fi a four day span a play daddy and hussy role but him live a nex house wid oman so mi nuh know weh him get time fi dem ….plus di nex four pickney outta road ……..it better dem silent

8. Kartel a ole eediot…U born inna poverty and start mek money..n a dat u go do..go kill ppl…wait till 4 battyman back him up a prison..him career jus done…me nuh sorry fe him..me ongle sorry fe d kids..Lizard was no saint eda..but u do d crime so gwaan go do d time…Polonia…

9. It sad fi true fi dii pickney, but Kartel neva did ah tink bout him pickney dem when him did ah gwan wid all di fukkery…..right now mi even si petition fi retrial pon fb, my question to dem weh ah do di petition is, if dem sure dem ready fi all weh ago come out if ah retrial happen, cah memba unnu ah involve di US and if di US get involve den unnu know dem aguh dig up every ting pon Kartel, tings weh JA did neva wah bring out. To di public…..

1. them is a fool.. before them go write some letters fans and family them want to challenge the justice system.. from fans to family to manager is a set a fools dem.. you know how much letter them write for buju begging for leniency in sentencing? the bible tell we already say blind cannot lead blind

2. true words. First and foremost, there will not be a re-trial. They need to accept the reality of the verdict. I know, it takes time. They are still hurting, but that too shall pass. Instead of indicting the justice system with their imbecilic vitriol, they to start writing to Judge Campbell and Prosecutor Jeremy Taylor begging for leniency.

That will have to be strong and convincing since it is conceivable that Lizard’s sister will be writing to the Judge about the gruesome death of her beloved brother faced at the hands of a sociopath over two missing illegal guns.

Short of a persuasive letter from these imbeciles, they should prepare themselves for a 50 yr sentence. If the Judge is lenient, he may deliver a 30 yr sentence.

1. But ah Kartel say it best, dem ah him sheep….all when him shit innah dem face dem ago say anno him do it…wait til all ah him skeleton dem come fly out, mi wah si weh dem gweh do….

2. KUnta shake my hands me deh here a say to meself them get f**ked if lizard family ever write to the judge.. because not ne smaddy out a the gazara write a letter, kunta it no make no sense now.. them done lego dem mout all over the media kartel try go up against the judge by putting question in his letter asking the judge about what the judge thinks when the case wasn’t about the judge. no remorse when him a read him letter just challenging the people them..

for the three years no letter no write.. just one book from kartel say them a try frame him? m think say people write book when them ge sentence or dem leave prison.. because by then you can say anything you want because theytry you for the same case if them free you!

1. No one in his camp or in his family is that smart. They actually believe in mermaids. I am sure you hear the sister who is not employed at a private school directly disgracing the minister of national security. His family and fans believe that he is Portia Simpson. I am waiting for him to get the hair style and be done with it.

10. They should broadcast the sentencing live on both cvm and tvj……mek a gwaan sip mi $10 bottle of Hennessey.

11. And I’m sure Shorty won’t be taking care of the outside kids. She’s the only one that made out like a bandit in this ordeal. Spend his money and live your life yes Shorty. In the kids case, Kartel being away from 3 boys is actually a blessing in disguise because chances are, they would have emulated the father like Dudus did. Now they have a chance at being productive members of society instead of a menace like the father. Since Kartel is already a few years away from 40, by the time he sees road again, he’ll be in his rocking chair looking back on wasted years.

1. kartel is not dead.. him just eh a prison.. him can stay right where him deh and pa hild support if the baby mother them want help with their children

12. 2 WRONG DOES NOT MAKE RIGHT…WRONG AH WRONG….BUT THE BIASES I READ HERE PON DIS YAH SITE LIKE THE PEOPLE DEM HAVE IT OUT FI KARTEL NUTIN GOOD LIKE A WITCH HUNT. QUESTION–WHEN LIZARD DID FALLA GAZA AND DEM DEEDS NOBODY NEBA WAR HIM BOUT THAT LIFE DEH.L WEN LIZARD ROB PEOPLE WID GUN NOBODY NEVA TELL HIM CANT LIVE DAT LIFE DEH. WEN LIZARD A PULL TRIGGA AND AND HELP KILL MAN NOBODY NEVA TELL HIM A THE DEVIL WOK DAT. WEN LIZARD THIEF “ILLEGAL GUNS” MI WANDA A WHO BROTHER-SISTA-FAMILY HIM LOK FI KILL NUBODY NEVA WORRY BOUT THAT KILLA BWOI YAH SEH GAZA. BUT WEN HIM FAITH REACH HIM MEKHIM TEK THE TREATMENT LIKE A GUN MAN–LIVE BY THE GUN DIE BY THE GUN. SO HOW UNNU SORRY FAH GUN MAN WEH LIVE AND DO DIRT INNA A SOCIETY DEM NEED FI BURRY ALIVE. BAD MAN FI GET STRAP AND BURRY ONE LESS MENACE TO SOCIETY. THE POINT IS LIZARD AINT NO INNOCENT BAD MAN/GUN MAN–SO SHALL A MAN LIVE SO SHALL HE DIED. NUFF PEOPLE AH JAMAICA DIED IUNNOCENTLY AND VICTIM BUT MI NEVA SEE SOMUCH COVERAGE PAN LIZARD LIKE JMG BUT MAN BODY NEVA FOUND BUT WAT HAPPENTO THE VICITIMS THIS “INSECT” HELPED KILLED WITH SKIRTEL ORDERS. HE AINT INNOCENT INMY BOOK–HIM A CRIMINAL-SAVAGE JUST LIKE THE REST…HIM LIFE TAKEN AND HOW MUCH MAN LIFE HIM HELP TEK ALSO–. LIZARD BRING BACK KARTEL SHOES MY BOII–AH U SEH TEK WAY/ROB GAZA SLIM FOR HAR TINGS. ALL MI CAN SAY LIZARD AH NUH INNOCENTYUTE THE WAY JMG MEK IT SEMED LIKE–BARE MISLEADING INFO ABOUT THE MAN HIM A BAD MAN HIM A WANNA B GUN MAN. MANY LOVE THE DJ BUT FEW HATE HIM CYAA OF HIS PERCEPTION AND SCANDALOUS VIEW OF REALITY–REAL TALK….DONT LET JUSTICE PREVAIL CYAA HIM AH VYBZ BUT WHO IS AS A DJ–FREEDOM OF EXPRESSION. MANY GUH DISAGREE BUT” LIZARD” AINT DAT INNOCENT AND DEAD MAN TELL NO TALES.. LIZARD AH WHO U HELP KILL CYAA AM SURE SOME AH DEM PEOPLE ON JMG U HELP SORT OUT SOME AH DEM FAMILY TOO…DEAD MAN TELL NO TAIL….LIZARD A CRIMINAL JUST LIKE THE REST A KARTEL GOONIES–MEMBA DEM SEH “GAZA”. LIZARD LOVE GUNS AND TEEF THE BOSS SHOES…MY TAKE….SO SHALL A MAN LIVE SO SHALL HE DIE…MI NUH SORRY FOR NO MAN WHEY LIVE AND CRIMINAL LIFE—CYAA HIM FAITH SOON MEET HIM AH SO IT GUH…I LIVE A PRODUCTIVE LIFE IN SOCIETY AND ANYTING AGAINST THE NORM MI NUH SORRY EVEN A MI OWNA FAMILY MEMBA…NO SOFT TREATMENT HELL NO…LIZARD RIP ANADA MAN DOWN..LIVING THE GANGSTA LEEN LIFE SMH.

1. I have two questions fi u productive member
      1. Is Kartel a police or the law?
      2. Was he in a shoot out with lizard?
      Go suck out u stinkin mout

2. That’s why god uses them to be them own down fall lizard dead kartel and the rest a murder deh a prison.. so in all the real innocent people them get justice who no dead gone a prison case close

1. I agree…….no body is innocent in this case…….one dead an the rest gone ah prison…. The only thing wrong with this is how he got killed an he was friends with them before all the bad vibz………Lizard was not a saint we all know that!!!!

3. Mi sey, a how many times you a ugh repeat yourself in that butchered novel? And with all the above mess you wrote, you still failed to shed any light on Lizard or the situation. Your redundancy has been stated by all just as many times as we’ve said Kartel must guh prison.

4. Father, please help our people with understanding.

First, I have never seen any post on this site that Lizard is a saint. To the best of my knowledge, that has never been said nor intimated here.

Lizard was not on trial. Kartel is the one on trial for murder of a human being, whether he is a badman or not. He was a human being. To suggest that Kartel a badman entertainer has a right to kill Lizard because he was a gunman is analogous to saying a preacher has a similar right to kill a teacher.

Mek mi bruk it dung fi yuh, in case yuh nuh get de analogy: Badman kill Badman = Goodman kill Goodman.

No human being has an inherent right to kill another human being. I hope you can appreciate that concept.

You said two wrongs don’t make a right. However, your entire displaced diatribe is directed at Lizard. Why not focus on the KILLER of Lizard? Isn’t that what the justice system is all about, placing the focus on the perpetrator(s) and holding them accountable.

As a productive member of society as you’ve described yourself, why are you have such difficulty grasping that concept?

Recalibrate your focus and put it where it rightfully needs to be, which is on Kartel and his cronies.

1. Kunta sorry u comment nearly dash whey..But I even published myself that it was Lizard whey shoot up Ryno place so who is claiming innocence fi Lizard? Dem nuh understand no concept because they cant see beyond the music..and a behind di music dem did deh when dem start ride fi kartel train

5. lizard might have been a criminal but God used him feh bring kartel down, suh the only thing meh can say is my god is real. unnnu only a look pon one aspeck, which is unno boss got convicted, unno naw look pan the part where him alone with his lyrics and vile behavior mash up the young impressionable youths who look up to him, those youths who should have been Jamaica’s future leaders . This man power over unno is like a contagious disease spreading throughout Jamaica. the whole a unno inoculated, unno is a set a germs.

13. All I want to know is why are the family acting like he only has 3 children…….. What about the other kids that he has fartherd over the years with other woman………there is an interview with a female DJ called Sharrie clamimg that she is infact carrying kartels child……..the interview was from (2012 though)…….if y’all haven’t seen the interview go an check it out although it might be a publicity stunt. The same sharrie that did a song withe elephant man a couple years back.

What ever happened to Amanda the likkle browing that had his daughter before he went prison……….Shorty I hope you will at least be sending the other children besides your sons to school cause we all know jamaica ain’t easy………at least give the other kids their school money,birthday,Easter and Christmas money…………..and allow them to communicate with their other brothers and sisters……….make them get to know them one another if the other mums are up to it. If I was you shorty that’s wah I would do

14. Me sorry fi the man dem whey do 20 or 30 yrs a prison. Only to be found out they were innocent all along. Kartel was instrumental in the murder and dismemberment of his cronie. As for Lizard, sorry for his bitter end, but show me you company, I tell you who you are.

1. If a man can murder his own friend in cold blood like its nothing, imagine what he did to those who weren’t friends. Luckily for Corey, he went public with the threats against his life and had the means for security, otherwise he would have been a dead man and his relationship with Kartel wasn’t the same as Lizard, it was on a professional level. People can blame lizard all dem want but it just proves they can’t see the big picture

1. But what was the real reason he killed lizard? Him know someone teef di gun dem from him so why select Lizard fi dead??

15. If a me like lizard family me sue kartel for the death of my son.. when me done bring on a lawsuit pan him .. sue him because he is responsible for the death of your son..

16. from the guilty verdict reach kartel .. not one more word from the smaddy weh a manage him twitter.. instead him sit there a talk bay foolishness, him should a tell kartel say no write no book yet,, tell you family them say do not take no interview until u case finish.. now the person muss deh a one hospital for migraine headache yaa now… them don’t think them just love fly them mouth

17. One thing mi caan ovastand is why certain people come pon dis bias website and always a lick out pon dis website but di old nastiness dem still a log on pon yah if unno nuh like ova yah den leggo from bout yah.

1. a true wi exclusive and wi have good profession and common sense…because mi hear way bway a talk like wi a waste ppl ..and if a bag juice wi a sell wi have all flavors …..a duppy dem ..they wanna be us

1. u mek mi laugh….fi real because we nuh falla falla back a people like dem…if a suck suck we a sell we have soft n hard so mek dem gwaan waa try be like us

1. a true they have to be a part of something …mi tell di man mi occupation pon yah and him a laugh and a seh u wish …………dem limited bad thats why dem a look company pun intended …..mi cah comment pon everyting pon di site because somethings mi nuh know bout….but dem want mi fi agree mi nuh like rihanna or beyonstray style so I do not comment …….mi cah go fight a nex man fi him tinking and cuss di man and seh him nuh have nuh wuk and him a waste man …….mi cah do dat ……because a fi him opinion but di creepers pet dem come hard like dem want me fi si di truth and seh a lie cause him a “ghetto youth”

18. Live by the gun u die by it. Lizard use to kill mms fi kartel. Jamaica system and it ppl them f**k up. And ever since the story start Met u and the followers behind u been never like kartel before the situation take place it seems. My opinion . And no I do not know kartel in person

1. u understand whey u write or u jus nuh know whey u write..mi nuh have no followers so chat whey u a chat and keep it at that and stop use di redundant ”i dont know kartel in person line” because u nuh know lizard in person needah

1. You have the patience of a saint, Met. You have a bag of class and refinement compared to me.
        Mind you, I wouldn’t take the piss (Hinglish talk, forgive me) with you, LOL. I still laugh when you told LANDLORD not to get carried away because you have a real “jezebel” mouth when yuh ready! All dem likkle ting mi remember when I think of his escapades on the old blog. Wretch!

1. everybaddie know mi can be naughty and mi can be nice oo…dem dus haffi ketch mi pan di day..dem mek mi sick a dem obara and real laugh lol

19. Di dunce bat dem fine dem mout today. Di shock wear off? Mi still can’t believe dem a try say the convicted murderer nuffi go jail cause a him pickney dem. Him never know him hav pickney when him a seh man a go dead if him no get him shoes. Lizard neva hav yute to?

20. what them plan to do on March 27,2014 when the judge tell him how much time he plans on giving him nd funny thing everyboday a beg free kartel but none nah beg fe free de next chee i doah understand JA ppl i tell yuh….ma babe kunta yuh stay on point as always everything yuh sey mek more dan sense.

good day met,metters,peepers nd oyhers

1. simply dem a go call di judge and deposit di 10 mill weh kartel gi dem fi hold …..and who nuh have dat a go offer up dem virgin daughter…and if dem nuh have dat dem a go jus tell kartel fi lock down di RORL CAUSE HIM A RORL BOSS ..

21. Howdy Met!! It’s the samething I’ve been sitting here thinking to myself and said why did he kill the guy? In the voicenote he knew who took the guns and if I’m not mistaken, He also threatened to kill the yute mother, so why kill lizard if you know who stole the guns? Plus he said Shawn storm will have to buy back the guns.. So you kill the guy and of top it want shawn storm to buy back the guns give you? Just to show he didnt really have to kill lizard. Killing to kartel is a sport, he only view himself as a human and everyone else as sheep to be slaughtered by him and his cronies..

1. He had no reason to kill him he knew the guns were stolen and he just killed him for killing him sake and nothing else. Serial killer, imagine some people dont eat meat because of the blood..some people cannot up meat but dem chop up the man and stand up a talk over the choppings. Sick people wearing healthy people clothes.

2. Howdy doo back to u too…he is sicker than many people think..him worse dan dudus because dudus did saw di man to pieces but kartel kinda torture the youth the night before with his words…very sadistic

22. Kartel gawn ah prison an Shorty ah try luk like little Kim ah wah dis fada shorty yuh luk like Kartel tek him hood and poison yuh it does not matter what you do to yourself yuh still curse!!!!!

1. Kartel so intelligent and pick shorty fi first prize..shorty cannot even talk one good sentence fi save her life she cannot understand simple questions..di one interview she gi pan onstage dat was di end of har budding career..

1. @Met Dwl its easier to fool her thats why he keeps her around dwl if kartel was intelligent he wouldnt have been jerking chicken him would in a one bank or a fix computers the way how him protray himself as this professor me think before him bus him woulda have even a diploma and open a little business instead for a philosopher with his intellect weh the hell him a do on the road jerking chicken

1. all him imitate a di book dem him read so for people who dont know much about people and their behaviors dem wi endorse him and di book-ry..Shorty illiteracy frightening and it only tek smaddy whey more like she fi keep har roun dem…that is the type if u tell them its pink dem beat u and seh a black

1. Yes like him a idiot and protray himself like him full a intelligence. All him mother say him love read book dwl… me na laugh

23. All me can tell the person weh did a tweet for kartel it too late to keep silent now dwl continue talking unoon done make it bad for him already. Me nah laugh with them… bout voice of the ghetto? Now u can write a book and the editing should be voice of kartel in prison.. a read Malcolm x book and a protray u self as him kartel now u can get time to find your own identity and stop micmick other people personality as your own.. you area truly sociopath. Because a same way them gwaan them no have no identity so them use peoples own

1. mi eh…it look like a him get di sentence..him jus tap brap..las week him se addi a come home …yu tink a him a di judge dem mussi fyah him

24. A Kartel tun Lizard in a gunman, the judge fi give him the full length a the law no mercy, bcuz him never hve any mercy on Lizards, Kartel muma n him hole family know sey Kartel a killed ppl long time who Kartel used 2 help in a him community nobody him is a evil only batty man me know bleach out them whole body so who dont like it go tekhim out old wicked

1. @Talkup me hear say kartel was a murder from him buss til all smaddy tell me say the police them say them artiste sing guman song.. but them say the way how kartel sing it is like him a do it for real… but at that time the police them never did a badda him. But after him send him friends them fi kill one business man and rob the man a so the police them start watch him.. because at that time them never have no evidence on him

25. Anonymous@5:25 true words him need fi go mimick kid Ralph cause puffy ,suge knight and lil Wayne need back them personality whea him thief and fool di class clown dem whea in a him class nothing was original about world ass,somebody need fi send him in pon worlds dumbest criminal every time mi membrane the voice note whea seh from yah do crime yuh Eva see forensics get involve lol p….hole did ketch him coward .

26. Mi a think bout Shawn calm awhile ago and say to mi self why him never just talk up to di things dem to sarge and go in a witness protection program dem love follow dis ghetto code bout informs fi dead mi talk it all the time anybody kill anybody whea me know trust and believe mi a go a station wid my blanket and pillow and my chloraseptic cause when mi done sing out my voice like Natalie cole people afi go in a.p.b out

1. Mi wait fi him sen threat to di honorable PB ..and u know seh mi si him lawyer big fren a commend di police dem wah day …all di sista betta kip quiet because as a VP shi very vocal ….shi might get a slip

27. Karfel no more Kartel, Karfel did tek wey Lizard woman thats why him draw card n kill him a Karfel send man go tek wey the gun them n draw card pon the youth them a nuh Lizards thief the gun them but a him, him killed along time Karfel want kill the youth it look like him n him friend them eat Lizard body bcuz Karfel lve obeah

1. Sey wha Talk di tigs? Which one a lizard ooman? di same one him did a text whe a gwaan like she neva waan call di Police?

28. Let me start by saying this first I Am A Kartel Fan but u ave to acknowledge
    When something is wrong u cannot kill ppl an expect 2 get away wit it ppl r
    Sayin e got an unfair trial dats a lie e help 2 convict himself there r flaws yes
    But we all kno e took part in the killing y u /somebody would u burn down d house? D endz dere so much wrong wit wat e did e killed is friend is dat wat u want 2 teach d youths of
    Ja as mi granny say u mek u bed u lie in it im stil can mek music an is stil making music
    Im do wrong im affi face d consequences al im can ask fa a leniency an stop tryin
    2 portray d same evil callous image stop tinkin about urself tink about d ppl of
    Ja an wat can u contribute 2 get forgiveness for ur sins stop tryin 2 bully d
    Justice system an intimidate d family of d decease sum ppl try 2 say d guy was
    A bad guy ave asked urselves who influence im whose dirty wrk e was doin
    It’s about time we stand up wat is right an stop hiding behind curtains jus
    Because u want 2 b in th IN CROWD

29. she need fi move har stinking pus&y..yuh know how much kids loss their father because of Kartel. The kids do not deserve the BS but sometimes the good affi suffer fi d bad..

Leave a Reply to whoi ooo Cancel reply