SHE SAY EVEN DOE BRENT GAY SHE WANT HIM -_-

0 thoughts on “SHE SAY EVEN DOE BRENT GAY SHE WANT HIM -_-

1. You cannot f*ck a man to straightness, you just can tek the sh*t inna you hole and the germs that will come with it – also ask yourself why you are so desperate to want to sleep with a man you already accept is gay ?????

2. U right Kam, dis muss bi a damn joke, although u do have women who nuh mine it at all, caz dem hab di man same way..unu nuh si how tory fling up pan di wall yah all di time, check di dancehall teteh dem, dem had di jigsaw puzzle dem as dem goodup, goodup husband and pickney ma and fight tooth and nail fi it..suh u nevah know chile, u nevah know. Sendah,u need help chile kneel dung and pray u yere?..

3. Whole heap a ooman doing it these days fi seh dem haba man. Knowingly dating a gay man. Fi dem burden fi carry, not mines

4. Is that the same Brent thats always wearing bags and glasses, the really DARKSKIN Brent wet guh all the big parties???

5. Senda, if you really lay dung wid dat fish yuh woulda haffi *and mi mean haffi* beg yuh front fi forgiveness fi di rest ah yuh life. Is what yuh underneet duh yuh suh mek you waan execute dem punishment deh :bingung