SHE SEH WHEY WI TINK

dear-met1

I have a story my Friend was in love with this man she use to help him only fi know every dime she give him he give he woman the man never even want fi hve sex with har just har money him want now him get deport him call har every day how him love har and a bag a things . because him in yard now broke and all them hot gal him did hve and big friends they are no where in sight what u all think

15 thoughts on “SHE SEH WHEY WI TINK

1. Tell yuh “fren” him just nuh inna har. Know somebody inna da same situation, when she guh dung mi tease her seh is a wheelchair she a guh come up inna when him done wid har,only fi hear seh is 3 time dem dweet inna d 7 days period she fly dung fah,bout him head a hurt him, not even the day she fly out she nuh get none. Maybe a chu mi a whore but not pon my regime. Boy nuh waan har!

2. This is a everyday story sender. Sometimes dem don’t even haffi get deport. Dem deh right yah a farrin an a suffer like dawg….. an try crawl back in the arms of the one who dem use to diss when dem did have dem 1 million ooman. Same shit different day.

3. Senda tell yuh ‘fren’ sey if shi want fi do a good deed, or donate to a worthy cause, shi can link admin fi mi info.

Tell har mi sey tonks in advance

4. What I think! Mek him continue to suffer! Love yourself and real love will find you, one thing I know them tables keep on turning, it is the wickedest thing when a man make a woman cry , bad things always follow.in the end the man always try’s to come back to the one that treated them the best, be careful how you treat people, because one day you might need them

5. More and more no good men always be the one that do a good women wrong but it is his lost, I know all so well and till this day he is saying sorry and wants us to get back together but never would that happen let dem other women help you out…

6. Kmt tell yuh friend Di man jus waa use har all ova again. If she use to help him before and him Neva love her then, if she help him now, is he going to love her now? I doubt it.

7. She thinking abt giving him some more money so he could go buy some new clothes, go out and catch another woman. So he can collect money from the both a u. If he loved you, he never woulda give ur money to a next gal. U see what Amari said abt gully bop. Dont do it.

8. A man’s word is nothing,but his actions are what a woman have to look at. A man who respects and cares for you treat you in a completely different way. The woman who was the benefactor of the money is the one who should be there for him today. Your friend should provide him with the name of agencies that help deportees so him can guh deh. No meck no deportee teck set in your pocket, meck dem look work and fend fi self like men the world over. Now her head a get caught up and she going to get involved in some unholy Union that will not benefit her in anyway and left her poorer and emptier than when she began. Women and dem continued quest fi fix up man or love one-sided. Girl, teck yourself go pon a nice vacation weh dem pamper your rass in and out, use it get the body of your dreams or get a brand new wardrobe, you need a bloody conk in your head. Unno meck useless man gwine fool unno..

9. Kmft, a wah common sense a get short now a days? Woman u nuh see a crosses dat? How mi cant buck dem ya woman yah? When mi done wid ar she a wonda if she fi go back a farrin. Manage the likkle money so the day she say she bruk mi can send on fi ar way and send cocky til she tun fool n giggle down the place wen she go back like she fi inna d asylum

10. When women gonna learn that if all a man got to offer u some dick plus u got to pay for it, u might as well take a small portion and invest in a vibrator. Ultimately it is cheaper, to keep.