Me just.would love to know whats the root of the problem cause i been seeing this similar story on jmg a while now. And all she a do a done and class her
Met come right back here lol and it nuh funny fi real but mi ago tell har fi come out a di party. Yuh caah deh a party a enjoy yuhself and flea a bite the child.
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
I’m gonna laugh for all who can’t because this can’t be ceerus.
SHAYFLAWZ and what else……
I don’t know which sweet me more, Puss and Cheese or this :games
No sah a weh she coulda do fi har own flesh and blood a get on pon har like that. Sometimes stuff like this can be avoided man
har corner more than dark.. all cabweb a grow inna fi har corner..
Yuh know sey unu fi stop it remember unu is sisters why yah come ova yah a cuss an class up yuh sister suh no loyalty it nuh look good.
These sisters need to stop. No older folk nuh inna dem family fi draw dem up and seh STOPPPP
Me just.would love to know whats the root of the problem cause i been seeing this similar story on jmg a while now. And all she a do a done and class her
are they blood sisters?
Blood sisters mi love. It look very bad but weh mi wah know is a wah coulda mek it reach deh so
If mi see sheena inna nuh party im gonna ask her to kindly go home and go get her child cause i dont want nuh flea bite the child
I dont want to laugh because dis is not a laughing affair so let me :travel
Met come right back here lol and it nuh funny fi real but mi ago tell har fi come out a di party. Yuh caah deh a party a enjoy yuhself and flea a bite the child.
I have travelled :tkp
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
I’m gonna laugh for all who can’t because this can’t be ceerus.
SHAYFLAWZ and what else……
I don’t know which sweet me more, Puss and Cheese or this :games
Disgrace I here its because she sleep with her sister woman two a dem did a share woman
@Anonymous 2:54 lmao yuh bad like yazz. Nothing nuh guh suh. Something yuh a try come wid