SHENSEEA SEH IS NOT SHE

12 thoughts on “SHENSEEA SEH IS NOT SHE

1. :ngakak :ngakak Yuh f**ka yuh! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Dat shit neva get yuh di hype wah yah look… My girl yuh nuh affi duh dat… betta yuh did go piss a bush like yanique my girl.. den yuh nuh original, yuh duh whey aneda artist a duh… look like yuh team a loooou cause… di reason why lisa hyper own work a because dat was really f**ked up what kartel did tuh di girl and it was real humiliation. Yuh a try humiliate yuhself my girl an yuh know aready lol a eediat.. lisa neva know an it hit har like a ton a brick and still stain pan har till dis day without a actual big music career di wurl know di suckings but dem nuh know di music, oh Jesus…suh if a dat yah pree it naa go wurk.. yuh an manijment affi go back tuh di drawing board.. Cause if yuh sing song wid whey dancehall a call di biggest and still nuh reach :ngakak a messado sista dis how dem greedy suh.

2. She picked the wrong week. We are busy discussing Jah-needs-a-Cure, Messado and Mavado. šŸ˜‰ Nobody doe care what or who enters your mouth girl.

3. Shenseea tsk tsk tsk! The girl fingers ain’t dark! Those r fusion lashes! And that person really looked like they enjoy sucking dick like u! U kno me a wait fi she seh she and Romeich nuh deh suh it cudn be Romeich buddy!

1. Aunty is she real?! Noooow my neice is now 17 and attends Holy childhood for girls….my neice nuh hear nuttn else weh shensseaa seh but the last part “I like sucking dick” and my neice gonna say everybody a seh dem rate r fi DAT! School children saying this enuh! Nooow all u a try shelter these kids these public people dashing things in their faces!!! The companys need to drop her from their endorsement deals!!!! A petition is needed! The ting bun me wen me hear mi neice repeat weh di foolish gyal seh! :marah

4. Shensea u nuh dat light outta road u tun up di filter … sorry yu neva get a rise outta dis … next time

5. Yes Latty mi feel like a dem do it fi true but it failed!! Bad week to try get publicity. Where is Yardie?? Mi wah hear wah him haffi seh.

6. So why was the last part even relevant Shenseea? Why did u have to confirm that you give Head? Mi understand seh yes, modem time and oral is not taboo. But that does not mean u have to degrade yourself by even mentioning your sexual likes and dislikes. U have a lot of young influential girls who follow u. Whether u choose to be a role model or not, that was a classless and tacky move. Sorry but mi miss lady saw inna dancehall. She raw but she never degrade herself them ways. You are still young and your career is younger. You have lots of potential to reach far. Take advice from an old bird like me, when u are young, certain things seem fun. But one day you will be older and mature and believe me u will regret certain saying these things or exploiting your own sexuality. Please try and keep back some dignity. Your daughter will see this one day. Yuh mother probably see it already. Shame on u.