SHENSEEA SHE AND JADA KICK OFF

MI NUH KNOW WHEY FI START AND WHEY FI FINISH BUT SHENSEEA YOU HAVE MORE WAYS TO GO YUH NUH REACH YET BOO…AND IM NOT SURE WHERE JADA SHE GOING …I HOPE THE NARCISSISM STOPS..

6 thoughts on “SHENSEEA SHE AND JADA KICK OFF

1. I actually like Shesea….I think she might be on to something unique if she finds different topics to.song about.

2. Shenseea need fi bill real talk!
    Da fat bwoy deh has her up till she nuh know wa fi do wid herself
    She need a stylist hair and clothes ! She never look good to me yet she always look BUTTU lol she just gets away with shit cuz she pretty brown and coolie … that’s it

Nobody nuh seh u can’t be confident but she need fi humble her bloodclat self cuz other than LOODI nuh of her song dem ISSA NO HIT !

3. A long long time Jada a fk round Shenseea sake a di bisexual Lincoln 3dit who suck n duck har.Him try offa Shensea who never did a look n is that elephantitis suffering Jada have up the good girl for so now she can’t hold it ,so bawl out.

1. Looool. If mi love yuh one more time @yardie. But u never see Jada interview on ER @met darling? A which doctor can diagnose bipolar depression……loool. Weh di damn laughing emoji man, loool. Silly little girl its Bipolar Disorder…..and Anthony with him duty ways sound like him waan laugh when she says. Mi waan know which doctor dat…..lol. I saw a f**king shrink who diagnosed me with that and the medz ain’t cheap and Jada broke ass cyaan afford dat. She used to talk bout she a f*ck popcorn and ever did a beg. But @yardie Jada bi too so u nuh expect she and Lincoln to link. Looool. But shensea right most a who u used to deh round Jada nuh deh round again, at least shensea stays true to her links. Jada hype pon down to people she beg. At least she honest she a 19 but feep like 28, we all know why, loool. For all who just a catch up there it is. There’s nothing new to the Jada topic……@met yuh nah nthn spicy to share with us?