SHER A TEK DON ANDRE

Dutty bleach out Don Andre is really this you gone to????? You really make your relationship with my friend mash up over man body Sher???? Mnl Your the real definition of the word WASTE MAN. A u washed up like shizzle. #Punk
Well seen as your brave and bold with it now ama talk up di tings dem.
Your mading over Sher from 2015, whonu bin f***ng from her party in 2015 that’s why every minute you run gone to Jamaica.
Your woman even went in your phone and see the messages you guys bin sending each other. Ya’ll nasty a like!
All telling Sher how your going to leave your woman for her and how you love her😂😂😂😂.
Bring the poor girl to Jamaica and embarrass her.
Your a wicked Likkle f**k, love the way spice deal with u.
Nikiesha and shape bad Renae knew you and Sher f**king but they act like them and Sher man is big friends
Waste man Don Andre you love gwaan like your so nice and down to earth but your far from it.
All you do in Jamaica is walk and buy friends.
Get a little hype and forget

23 thoughts on “SHER A TEK DON ANDRE

1. Send yuh petty really bad move on and stop pretend like your a friend when I know your actually his ex. My girl yuh too young fi a stress out yuh self fi ugly Don Andre (shout to all the hot gyal weh a fu@k ugly man fi money uno brave nuh BBC). Honestly di gyal dunna ja desperate for money and hype life yuh really think Andre would be faithfully, leave dem to time and stop sound like the bitter ex.

2. Sher need fi join a gym, she nuh look good. Next thing so if she and Don Andre a sex what’s the big deal? Dem people yah known fi live dutty life. This is no surprise, when yuh dunce like Sher, yuh will give your body to anything that walk. Sher yuh dance career slowly a bun up. Hope the lippie line tek off because that’s your only hope. Shut your legs Sher and gwan back a school guh get an education.

3. Yes it was a video shoot at anonymous 9:50 a.m., and to all the people who is talking is her pussy so if she wants to f**k Don Andre that’s her business but it looks like every time she f**k him unu batty hole hurt unu, drop dead shit house…..

4. Girl all over di world will f**k anybody fi a hype and money! Unnuh love gwaan like a Jamaica along dat a gwaan, love talk down bout unnuh country! Gal up a foreign a fling it out and a hav man a shit pon dem fi tings!

Sher, Nickiesha and Renee are whore’s who tek ppl man, gwaan like seh dem cute and play hypocrite wid everybody! None no better dan di other!

1. First of all spoon mi nah talk down the country I am speaking facts I really care what going elsewhere the last time I checked this site mainly discussed issues surrounding Jamaica and Jamaicans and let’s not forget gossip. Uno ever inna uno feelings when people mention certain but yet still I bet many of you guys are the first to say I never go to ja or want your family to visit uno a hypocrite but me nuh played that!

5. Tam go and get a f**king life you f**king low life scum of the Earth go and clean your dritty house you f*king moron..

6. O.k den so y tuff sher dem did a gwan tru nickki a f**k its her pussy too sher a under cover whore when she deh a n.y she sell pussy wid jodicoutre she love act like she decent kmftand you never see renea wid man soft body bitch

7. I know when I saw her sitting in his lap it was more than work. Men always getting in the way of sumn for them, Sher f**king him could be the reason he felt he could go do a Needle Eye song and get him self inna the mix up. Neva see smoke without fire

8. just like sher said on her live last night on her live if she a whore unuh a whore to, sender stop watch sher pussy atleast she nah f**k fi free like yuh fren nickeisha caz wi know seh a she sen yuh, everyday unuh live pan di gal, leave di gal mek she progress man, sher f**k a your pussy f**k yah an nuh mek cobweb tek it up

9. Sher and him a f**k from day one and nickeisha use to f**k don Andre friend that lives a England. Him mek the girls a England thief a suitcase a clothes fi Sher. While Sher a sex fi har ex man, she was f**king don Andre. Everybody knows that, but don Andre diss Sher a lot and sex nuff gal a yard. Don Andre hasn’t got money, he’s cleaning money fi a big drugs dealer a England that’s why he has to push his so called career. Don Andre is not artist, he can’t perform, he just use money to get people to know him. Even heavy d he has to pay for management. He pays for everything in Jamaica Tv, newspaper and all. He’s always dissing Sher and Sher knows that. Bird you good cause you know bout them realationship from long time and you never say nothing.

10. Birdie who????? Ah Don Andre mek yuh known guh have 20seats back…….. Everybady know seh ah yuh write this yuh hurt bad!!! Ppl know seh him only did deh with you true yuh walk and thief him designer clothes gi him!! Di two ah whunnu wotles like!!!! Birdieee ah hype yuh ah look true him nah feature yuh again hush. Don andre have aids fram how long!! Everything wi ah front him f**k!!! You really did ah think yuh could ah change him. Mi cyaah stop laugh u see when ppl waan hype man wah happen!! Birdie gwan guh look a job and stop theif!!! Yuh confuse too cah one minute yuh waan man then next yuh waan women!! Yuh have way too much time on your hand!!!

11. Ohhhhh lorrrrddd Birdie we no is u send in this story or your lil friend. where is birdies mum and dad? How does birdie make her money. Somebody talk up da tings.

12. Do you think Don Andre is going to be holding his buddy between his legs for birdie some young girl that come in like she has no ambition. His career Bussss him tun into browing now Don Andre is thinking “Birdie, mi nuh no nobady name suh “. He is enjoying life.

13. She make her money through bootleg clothes gwaan like she ah sumaddy!!! Swear she thought their relationship was like Apple and J-icon own ppl just know bout yuh wah day!!! Low it!!!!! Forever in and out of probation office fi ah likkel girl yuh file long like di river Jordan!!!! Stoooopppp ittttt!!!!