SHER DEM SEH YUH HAFFI TRIM DUNG

https://youtu.be/m-2n7oBqlMw

Sher you talk seh you ah di baddest DhQ and cartoon days dem pratically done and she beat u bad pon dah video yah you get stiff and fat di money ah get to you head fi true. Renee 6:30 you need a new rass wig dhq nickiesha you fava ants man you badder Dan sher inna dancing still mi nah lie ! Nickiesha ah dat u put on fi gah kip rich party Weh keep ah cut up old jeans no ah old shirt !sher ah get famous now so the dancing nah dweet fi her again and she stiff nuh bitch ! sher big up your camera crew dwpcl!

0 thoughts on “SHER DEM SEH YUH HAFFI TRIM DUNG

1. No! whoop go sit your ass down in a corner. Met what is the name if this dance groupie? Going home for Easter I wiould like to see them dance in person. Anyone know if that will be in Ocho Rios over the Easter weekend.? Good dancers.

2. Lol i don’t sher has gotten rich bUT I do agree she has gained tooo much weight.which is weird since she’s a dancer. So she’s always exercising

3. Sher do her batty & lef di belly so it no look good batty cant big and belly big and breast big u ago look fat. So save up a next money and go do di belly. Sher cant wine she stiff she is more of the head top person she bad pon stunting

4. met i like nickeisha she seem very humble but i think that renee 630 cannot dance she can only shake her ass and bend up herself