SHOOT OUT INA BRONX..DI NEWS MISS IT JMG GOT IT

0 thoughts on “SHOOT OUT INA BRONX..DI NEWS MISS IT JMG GOT IT

1. so is a girl bussing those shots ?
    women where are our principles today
    is like 2014 anyting a anyting
    so sorry for the future

2. Dem love tawk bout dung a 161 nd Sheridan yet still wen dem reach dung dem a beg fi the stale cheese sandwich and milk plus de mat fi lay dung pon while dem a try behave like dem a abiding citizens. …kmft

3. I was at this fight and the girl wey name Shelly ann and har sister beat out dem bbcl that’s all me know this gyal me nuh know har name met the gal stand up wid a golf stick and watch the gal dem run up Pon har fren and a beat har fren wid 2 bottle and the bitch stand up.. The girl wey name Shelly ann run up pon the one with the golf stick met all now the gyal Nuh swing the bbcl golf stick… I laugh till I dead the dutty boy Fire 3 shot inna the air and drive off.. Me Nuh know dem me just a talk wa me see

4. I don’t know stfu cause bitch you lying ain’t no body beat nobody shelly didn’t beat boom boom and boom boom didn’t beat shelly stop look q hype

5. you all fool nuh rass..SMDH. MI SHAME FI U ALL. WAT A STATE. I HOPE NUH BIRD IN A THE SKY GET LICK WITH THE SHOT. DEM NEED FI GROW THE F**K UP

6. Look pon di video good yuh nuh see Shelly Eva dirty a run like ten batty man. Really yuh think Shelly can beat boom boom. Shelly a waste she a look a hype. She stay cross the road and a throw pure wild bottle. Eva dirty hold the back seat police Peggy. And yuh say yuh bad n ago station.

7. the fight start way before the video..the video was the last part of the fight shelly and har fren have one gyal up inna wa infinity and a kill it wid beaten..then the infinity speed off and lef dem..then it cool dung fi a little then all me see and some glass bottle a fling cross the road and car a get f**k up face a get buss up then shelly ann frem/sister run cross the road and grab one then shelly beat the one wey did have the golf stick wid 2 bottle..then dem run to the car and the boy fire shot..then speed off..so if unno never dey dere stop chat..i dont know these people me just a talk facts..shelly ann and har fren did beat them..

8. boomboom a bx beating stick weh u run for u nuh should a stand up (boomboom so i lie the ppl dem a tell? u neva lock up in a u car/truck and lock out u friend.boomboom dont come put video up when shot a fire and ppl a scatter and talk bout ppl a run fr u

9. First n foremost all off u guys are wrong except unknown I’m Shelly’s fren n I’m goin to speak the truth nobody didn’t beat anybody it’s was not no fight in the first place Shelly n her sis do esha was on one side of the street n boomboom n her crew was on the other side Shelly n her sis went in good dine n buy pineapple glass soda n started to throw dem across the street Pon boomboom dem none of the bottle dem touch boomboom more rather boomboom was playin dandy shandy n miss all the bottle dem den boomboom start runnin down Shelly n that was it

10. if u watch the video good you will see that shelly Ann Frazier was runnin before the shot den start buss @ if I laugh I d dead

11. Boomboom you & yuh big pussy sister in law Simone sey unu ago beat shelly when unu hold har but if unu bad touch a button..nasty boomboom u hole salt nuh bloodcloth if I was u mi go bag u face mi wah when shelly hold u she beat off u face u and u down syndrome looking face .back to u f**k box Simone weh walk and sell bigga d u pussy the man say him nuh like u hole him nuh stop slip and slide .gal him seh him all most drowned in that u wah go bk in a u mother.stop worry bout Shelly and go give u baby father dna test pon u little girl cause bigga d have foot finger and toe and ears in a that pickney deh you how.quick Simone tell you baby father about picture them weh yuh send in a bigga d phone in a u panty bout baby mi miss yuh nasty f**k box Simone u did a sell bigga d f***k straight wid u baby father every time you u see bigga d a dance as dance done u call him phone bout weh yuh gone my girl u and boomboom is not about this life all unu do a hide behind keyboard u life said

12. Dutty bomboom yuh nuh see all the obeah woman weh yuh mother bring yuh fi get out bob out a jail it nuh work the obeah woman tell yuh fi get bob last clothes weh him did have on but him done donate the clothes a ready when them lock him up so yuh did haffi bring a suit a clothes weh yuh have in a the house yuh did wash all the dutty clothes so the obeah woman trick and tek u money boomboom fi a young gal yuh love obeah bad but yuh get it from yuh careless mumma Maureen bob still a get time obeah caan help him yuh know a the truth me a tlk nuh meck mi reveal the rest a the ting

13. It look like Simone take way bigga d from somebody it don’t look good anyways was Simone at the fight cuz I didn’t see her and what she have 2 do with Boomboom and shelly war

14. Shit like dis pissss mi off! Wat if dat stupid ass bitch had shot someone everybody would be saying condolences f***k da shit police need fi get a hold a dis video lock up u rass anybody have gun fi go a prison cause dem intention is to kill.

15. Hello is Simone send it in a she post up the stuff dem bc boomboom cant read and write but Simone mi have the picture dem u send go give bigga d and mi tell u a met mi send them to next .dutty boomboom we have u pon phone recording a tell bob how u want him fi f***k u in a u batty u ears u mouth all over .u nasty nuh rass.lets just clarified this up boomboom never have a gun she was not shooting a gun at no point that bitch was in her car lock up hiding so yall could shut the f**k up now boomboom is a bird a salt hole gal weh can’t keep a man any man f**k her go jail boomboom u wah born again

16. Mix up stfu and post the pic already until you post the pics don’t come back on jmg and it’s not bigga d and Simone time right now it’s all about shelly and Boomboom war go sleep until it’s bigga d and Simone time

17. Siddy yuh really mix up fi true 6 pickney n the whole a dem father either dead r deh a prison, now yuh crossis big hole send Bigga d a prison mek him deh pon suicide watch. Siddy true yuh zuglyyyyyyyyyy, chop up like chicken parts n cocky stretch out yuh liver lip yuh walk n look trouble with people cause yuh mada never birth yuh wid good looks. Pure thing mi really feel sorry fi yuh. Yuh gi yuh man friend the pickney n him nuh own it ( oh god ). Yuh find bail money fi Bigga d and dem gi him wife skinny yuh money n she spend it pon har pickney #thatdontlookgood.

18. Listen to me n listen to mi Gud Shelly is not Nuh bad gyal all Shelly bad inna ah police like har mumma Gloria Shelly Ann Nicola Lewis need to hold a far back seat be cuz she starting to fu**k with the wrong set of ppl n the eagle weh she seh she have is not the same as a born citizen in her book says she was born at Jamaica Shelly needs to go look for her real father n not the one her madda Mek she get papers from who is not har father tell the police dem dat n tek ah blood text u n the fake father n prove seh yuh swear inn faithfully n not illegal

19. From weh me see…shelly n sally dem pull up a good dine n inna di restaurant wen chin da boss walk in n shelly guh up inna chin face n start argue wid her suh chin guh bck inna shelly face a seh she ready anytime n chin fren pull har through di door n outside suh shelly n har sista n sally dem run outside n dem out deh a argue n try swing offa dem each otha but neva get nuh chance. Anyway sally run kum inna di restaurant n grab up di ppl dem kekkle/kettle wid di hot wata seh she a guh bun up di gyal dem n guh outside wid it n mek a u-turn kum back in n put it dung while dat a gwaan boom boom dem guh inna di car fi drive off n a suh shelly dem come order bout 10 dolla worth a d&g soda n start sail it cross di road offa boom boom dem, one a dem lick di car n boom boom dem kum out n shelly sista drag off fi har weave n run cross di road n a sail di bokkle dem same time shelly sista run up pon one a dem n start swing..mi nuh kno if she swing n lick nuhbody but shelly did a run up pon boom boom n boom boom turn roun n start chase shelly wid di golf stick n a suh di yute drive up n fire couple shots inna di air n a suh di wol commotion dun..if smaddy get tump or kick mi neva see it but mi see hand a swing n bokkle a sail out rass…end a story

20. It’s so funny all y’all talk about foot print nd swear in nd who born weh guess wat it doesn’t matter where u born anybody can dead and go jail for a long time how many Dan dead and lock up fi life. The world has change nd still changing love to see u worthless bitches 5yrs fr now set example fi yur kids assholes if not history will repeat itself and everyone of the kids dem will have foot print then

21. How u. Hot so fi shellyf**k..out my girl unu life said boomboom is not about this life but as any gal any day come test Shelley me and her ago beat out u nasty rass weh unu know stfu stop assuming bc y’all making a as out a unu self u guys a worry about the wrong ting bc when mi see lick out batty boomboom we nuh in a nuh long talkin bitches run with that nobody a punk round hear

22. boomboom u love talk bout u born a merica saltfish face gal n u want to be yardy if u bad buy a ticket n go jamaica wat did u achieve in u country bitch nothing but walk n teef the ppl dem thing when dem cut out teefing n walfare with new tecnology gal wat u going do get a job with u f up finger print all man soon stop f**k u with u salt hole u nuh feel sick fi go jail go look fi man only behind bars u can hve a man bitch. simone a mek dirty boomboom a draw her in mix up as bad as thing is me neva here simone name in a dem thing yah all a tek pic to ppl man oh my a hope she and boomboom can beat d whole a box boomboom u might as well u go kill uself gal cause u not living u only exit go ask u ugly muma like u self weh she have u for o i know fi pimp u out fi mind r old body

23. a federal hole boomboom a go under the name shelly ann f**kout but is just letter cause fi r pu**y nuh suppose to can sell cause the mileages high bad a drunk yard she have put deh front deh cause when u a sell car it go after d mileage not the year

24. boomboom u love talk bout u born a merica saltfish face gal n u want to be yardy if u bad buy a ticket n go jamaica wat did u achieve in u country bitch nothing but walk n teef the ppl dem thing when dem cut out teefing n walfare with new tecnology gal wat u going do get a job with u f up finger print all man soon stop f**k u with u salt hole u nuh feel sick fi go jail go look fi man only behind bars u can hve a man bitch. simone a mek dirty boomboom a draw her in mix up as bad as thing is me neva here simone name in a dem thing yah all a tek pic to ppl man oh my a hope she and boomboom can beat d whole a box boomboom u might as well u go sleep gal cause u not living u only exit go ask u ugly muma like u self weh she have u for o i know fi pimp u out fi mind r old body

25. Suh wait deh every time sum F**KERY happen ah bronx ah good dine it happen INNAH or in front ah… something don’t right. Is good dine the only shop Pon white plains road??? or dem juss love the f**kery ar dem just salt or soft or wah… Ijs every time shot fire Pon white plains road, ah good dine it happen innah, in front ah, side ah, back ah an all dese tings!!!… Ah who ah di owner fi good dine cah unnun need fi duh something bout them slackness weh unnun ah harbor cah something just not right.

26. Everybody just dung Pon boomboom n Shelly to me right about now Shelly is alright she have a job weh she ah clean shit n boomboom is very lucky be cuz all she do ah walk n thief suh the two ah dem alright but and everybody weh deh Pon jmg all of y’all is talkin bear foolinish none of y’all talkin the right story n y’all involving all different kind of ppl in this Bronx bokkle n golf stick war n kettle pot n shooting sooner are LatA somebody is goin to go to jail dem seh 47th precinct have the video already suh who first who fling bokkle are gulf stick ah guh jail

27. Suh wAh if boomboom luv seh she is ah born American so wat she really f**kin is n so wat if she have feds pussy Shelly have it too n so wat if boomboom ah Bronx beaten stick she suppose to be becuz y’all never really gave her the chance to fight one on one all they ever did was jump the bitch boomboom n so wat if she have to go look fi man ah jail don’t we all do so y’all sound f**kin illerate n dum boomboom ah Bronx beaten stick n Shelly ah Bronx clean up n down n round n all bout just like boomboom weh tek man n Nuh like fi den back so wats the problem stfu n move on to the next chapter please unuh boron bad n sad alike boomboom need fi guh look fi her man n Shelly need to go look fi her gyal are guh look fi the OBEAH man ah Brooklyn weh dem bring boomboom picture case close n done

28. Boomboom exist because y’all always have har Pon unuh mind so stfu bitch n go read a f**kin book are but one off f**kin kindle @so it. Set

29. True story did y’all really watch the video Shelly is runnin way before the shot start fire differently she took of like America airline doh but why these bitch claim they bad but want to talk about goin to the 47th precinct that shit makes no sense u ain’t bad bitch u ah police Peggy than u have the nerves to put up a song call try me like hold up wat the f**k they goin to try the f**kin jail bars can’t be serious

30. No bby Neva did nd nava will I dont dat criminal @blenda Mek me go read my book n leave worthless ppl have a test later…. I will read bout y’all in the papers n see u’s on the news

Leave a Reply to i dont know Cancel reply