SHOOTIE MAKING MOVES IN FLORIDA

Shootie a mek use a him visa…lmao…A wonder how Tameka a manage cause mi knw him a go link him gal a FL…Dah boy yah wild nuh ……! Ladies unuh mine AIDS!

11 thoughts on “SHOOTIE MAKING MOVES IN FLORIDA

1. Senda mi feel like seh all waah gwan a yuh him ago come check a Florida…

2. Boy uno obsess with we man bad…. sender u still nah go get him for yourself if that’s what you are working for. He is for all of us.. him penis might nuh that big n him cum quick but a still our man..him mek up fi it wid heads suh we nah lef him alone… U could a post a million thing bout him.. a OUR man… boodz accept the fact she affi share him a time fi u accept it too…

3. Shootie d baddest pumpum eater! Him nuh belong to nun a wi, NOT even Blasset him nuh belong to, so unuh gwaan tek unuh sex and enjoy it.Shootie big up u whoring self

4. Mi see Carlton a Sandz FL and mi sure a nuh Boodie did a back it up pon him…Wat a dutty boy wild…A hope Boodie a use protection…Nuh prove nuh point to nuh gal, be wise!

5. Kimone cum yah….Carlton get back him visa.. Carlton u buss wey again…A now mi sorry fi Tameka…She’s one puppet.

6. Carlton aka Shootie fr @Yungkingzent, Party promoter, Jamaica’s male top whore, Baddest pumpum eater, hot head, ina every gal DM ETC…HIM WI A TALK MET…

7. No dem boi yah behave like some frighten gal…Dem snap everything like dem frighten…Shootie u fava eediat yahso…Mi want a head wen u cum bk…Equal Rights!