SHORT MAN REALLY A RUMMAGE THROUGH ENGLAND

I would like to say noo dutty brandy what a way u love short man. My girl u deh a breed 5 months mi hear u go kill the belly just to get with shart man. Lol nooo this is sad and mi hear seh u go off on shart man sis bcz she was telling a next girl to keep her belly, and wht a way u a gwaan the most pon her and u end up kill ur belly. Big shame and you Mr shart man you nah go pay the ppl them money? U nuh tired fi. Sleep pon ppl sofa? U nuh tired fi ppl used you? What a big shame u deh pon Flyers like u have money and u bruk like dog. Mi hear seh some ppl a lool fi u. Tek them weed and cah bring in the money. Woooooieee. What a show in dancehall. And one more thinga ladies becareful wen u a f**k shart man. Him d*ck nuh good. But that topic is for a next day…

7 thoughts on “SHORT MAN REALLY A RUMMAGE THROUGH ENGLAND

1. Anonymous 1.28 u should go to clean their dirty houses for them. Make sure u clean ur house first though…please don’t forget to clean the dirty house in America before u get there too

2. No woman like a woman scorned dwl
    YOU sound obsessed! Everything you have written is hear say you idiot.
    YOU f**ked the man he clearly doesn’t want you so move on now. You say his f**k isn’t good yet you’re so mad about him you wrote a post based on hear say !
    Get a life sender you sound very bitter.

3. Stacy stop send in shortman, we know its you. Shortman don’t want you, so all the daily quotes and drop words you throwing he still nah look pon you. So called woman of God you suppose to be with your hypocrite self.