SHORTY JUS A PLAY OOO

1458652_722398084456573_569228658_n-Optimized
Sashauty Shorty Spender

15 minutes ago

MI NEVER LIKE CARL SUIT AT HIS PARTY … THE SCARF ROUND HIM NECK LOOK LIKE SUMN MI TIE MI CURTAIN WID OR HIM SING PON A CHOIR … THE PANTS BIG LIKE A BARE BREEZE A BLOW IN A DI CLUB… THE SHOES MI NAH BADDA CAUSE Wayne Lots Williams LIKE IT TRU TRU … UNNUH COME JUMP DUNG MI NECK NOW

Like · · Share

Lika Berry Dwfllllllllll

15 minutes ago via mobile · Like

Carl Williams THANKS Sashauty Shorty Spender..LOVE YOU TOO..NEXT TIME I WILL LET YOU DRESS ME..LOL

14 minutes ago · Like · 3

Sashauty Shorty Spender @ CARL MI LOVE YUH … ILL LET YAKINI DRESS YUH

13 minutes ago · Edited · Like

Dionne Angel lol shorty mi a dis agree with this one cause mi love carl ole man dressing an him lil ole man swagg

12 minutes ago · Like

Sashauty Shorty Spender SO WHY U A CHAT CARL SNEAKINLY BOUT OLD MAN SWAG AND OLD MAN DRESSING SMH

11 minutes ago · Like · 1

Wayne Lots Williams Carl is bad bad bad bad tru tru

10 minutes ago via mobile · Like

Dionne Angel carl yuh ole man swagg buck yuh hear, just leave da glasses deh now

9 minutes ago · Like · 1

Carl Williams MY PANTS WILL ALWAYS BE ROOMY..I AM NOT 20 AND REFUSE TO WEAR ANYTING TIGHTER THAN MY SHIRT SLEEVE..REGARDING THE SCARF, ITS $80 HAND MADE..AND I LOST IT..HOPE I DONT SEE IT IN UR WINDOW..

8 minutes ago · Like · 2

Carl Williams TELL HAR DIONNE..LOL

0 thoughts on “SHORTY JUS A PLAY OOO

1. I hope she really is because her commentators are using this as a way to lash out at their intended targets and that’s not nice ooooooooo but I love how toya replied without malice an mek dem all luk small shuddah shame a demself…..tan bad ppl a call ppl tan bad :nohope:

2. Morning Metty, Servah, fam :peluk :peluk :peluk :peluk …but that is all big mout people can do ( pun intended)… And shorty fa real doe, yuh mout tek up 75% of your face and yuh yeye dem cova di nex 25% ( and I mean that physically, literally and figuratively speaking)… And please don’t take this as compliment. As it’s clear to see, Mr. Carl is ah elda fe yuh and nuffa wi, and if the army taught you anything, it should’ve bee respect for your elders, that of which you lack. You certainly lack integrity as well… Mr. Carl, you look very dapper n’ devineer….shorty, I have a rand question to ask you which ain’t got nutten to do with nutten….. :nerd ..can you see over the steering wheel or do you drive with a booster seat?.. Serious question :nerd

1. Ma’am, mi seh ah bare headache ah pressha mi unda wid di July incident mi tell yuh bout. Dem suppose to fix it up next month but di aggravation have me in serious BYTCH mode..

3. Dem deh kinda aggravation mi does not hangle very well atall atall. This was a horrendous week/ end for me, bit mi feel likkle betta now :cd

4. Shorty u is a gal weh a don’t like. Mr CARL u were handsome dutty short gal u never tan good yet bitch! Carl wen u have u party next year don’t let the john crow in she looks just like one black a mugggggly. She mad cause di married man left har. Carl a elder and him teeth sort out short gal go fix u nasty suck c&$k mouth bitch a leave the man alone him a live betta than u and him girl look a zillion time betta than u john crow.

1. Speaking of John Crow, there is a lottery official announcer with that same first And last name, white guy.. What ah hell fe have dat deh name pan feem birth certification, yikes! :ngakak

5. Him pants coulda big like parachute suit, it nuh matta… The man ah OG and that’s all she needa know and respect it. End of conversation. Shorty go play in rush hour traffic.. :ngacir2 :tkp .. :travel

6. Suh a wen since shortie tun fashionista? Kmft….from wah day di devil jus a ride shortie suh! him mussi mistake har fi one likkle bull cow lol

1. You and me daughter me loves and she soon post unnu pic so everybody over her wall a wait.. She 30 minutes late though

1. Any day she or anyone a dem get up and doe see jmg it will never be because of them. She is free fi lead on who she want to

2. Any day she or anyone a dem get up and doe see jmg it will never be because of them. She is free fi lead on who she want to

1. mi a tel yuh caw as dem get up dem deh yah n pretend yet dem caw call which n which fren fi tel what n what smh

1. yuh noe weh mi want…mi want har bad fren dem guh touch di ppl dem suh smaddy caw enn up ded den mi wuddah laaf caw all romping shop dem a chat bout gawn a bronx fi ppl set a fuxxing fools

an den a want di ppl dem screen shot shawty page n di fake page n tek it to di police fi bullying unnuh luv play bad

1. not a word zervah ignore it totally here please..mek what fi happen happen and it will so done it mi gwine close the post because mi nah feed into dem

1. But servah, all a dem claim dem know a who, them so big and bad, talk a who or post the pictures! Set ole dunce dem!

1. oh THEY DID but mi wah one strand a di ppl dem hed hurt dem suh all a dem including dem ring leadah caw guh a jail

Leave a Reply to Bre Bre Cancel reply