SIKKA RYMES IN POLICE CUSTODY..ANOTHER SIDE TO THE SHOOTING

*SOMEONE SENT THE BELOW…AND WE ARE HEARING THAT HE IS IN POLICE CUSTODY*

This (Edited) man and him police Fren carry wey the woman son yesterday (Monday) fi kill him! Tek the lady son put him house bout follow them go buy car a may pen them story is the lil boy come out fi go piss and man come shot him up n so call police inna the car n did noting whole a unno a sum set a wicked but unno days a come

7 thoughts on “SIKKA RYMES IN POLICE CUSTODY..ANOTHER SIDE TO THE SHOOTING

1. @met u no get no update about rose yet? The curse of being associated with worl boss Smfh,saltiness just a reach sikka so look like him affi go tek one a dem bath deh like shen do a StThomas wah day y’a.

2. THIS TOO WILL PASS – VP AKA SIKKA – BLESSING COMES THE PROBLEMS – LEARN TO RUN, HIDE AND AVOID – ESPECIALLY SINCE YOU’RE DEALING WITH JAMAICA RUN AND RUN FAST TUH = FREEDOM ISSA MUST. BUT IF YOU INVOLVED THEM WE ALL HAVE ACCEPT OUR RESPONSIBILITY AND WHATEVER COMES WITH IT –

3. One of these fine days their leader is going to feel exactly what all the victim’s parents, both past and present, are feeling. (If you know what I mean).

4. Why y’all feel like everything has to do with kartel. Mi nuh understand unu is like ppl nuh have dem own life and create problem fi dem own self. Not because u are frens with someone that does wrong means u have to do it too. Its a choice so whatever a individual does its his/her choice stop blaming ppl for other ppl mistakes.

5. WOW! Everything happen a faffin a Di yardie get Di blame smh, BUT, if it rain a Kartel if it snow a Kartel, if the economy rises or fall its Kartel, give kartel a brake now, find smaddy else fi chuck the world’s problem on smh

6. KARTEL WAS KILLING PEOPLE THAT HE GREW UP WITH IN A HIM AREA, AFTER HIM GET A BUSSS! SO THAT KINDA KARMA WILL ALWAYS FOLLOW YOU AND YOUR LOVE ONES!! I HOPE THEY KEEP HIM IN JAIL SO THAT HIM COME BACK WITH THE SAME BS. PEOPLE STILL A MOAN FI DEM FAMILY WHILE KAREL UGLY PICKNEY DEN A FLY ALL OVER THE PLACE WID DEM TATTOO BODY MAMA SAD WANNA BE CELEBRITY !I HOPE THE US IMMIGRATION WILL NEVER LET THEM IN AMERICA BASED ON THEY’RE DUTTY REPUTATION!!