SIR DEM SEH CINDERELLA A LOOK FI HAR GLASS SLIPPERS SIR SIR

17 thoughts on “SIR DEM SEH CINDERELLA A LOOK FI HAR GLASS SLIPPERS SIR SIR

1. Nasty constant all u do is walk and call people name that u f**king them to get a hype dutty boy u still a piss bed?

2. Constant and him fren dem is so upsetting all a dem have dem woman and out here a try f**k everything with a vagina and Di gal dem fool to cause they know they have they woman 2016 nomore 116 please all of dem look tired and work out not even money mi couldn’t chat to none of dem for

3. Cho bloodclot Cindyyyyyyyyyyrellaaaaaaa :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak. Oh Lordy Constant Constant. U a funny dude son I like you even though u do chat too much at times. But weh dah shoes deh a guh dwrcl

4. Lmfaooooooooooooo “dutty boy u still a piss bed?” …..and I don’t have a thing to say about the overweight genie & di press him ah put pan de slippas…poor’s slippas out fit explode smh :travel

5. That’s all them do watch gal pussy leave people business alone and Cinderella need her shoes back dutty boy 116 love watch people business and tell lie on woman

6. Poor thing the man fluffy couldn’t carry off the slippas. His friends wicked to him. I guess that’s why him take the pic alone.

7. :ngakak :ngakak Whoever him be…..him look bad. Dem shoes deh mussi lace wid poison cause di foot dem look swollen like scorpion sting him couple times. Bwoy guh seek medical assistance cause yuh look septic…..