Constant and him fren dem is so upsetting all a dem have dem woman and out here a try f**k everything with a vagina and Di gal dem fool to cause they know they have they woman 2016 nomore 116 please all of dem look tired and work out not even money mi couldn’t chat to none of dem for
Cho bloodclot Cindyyyyyyyyyyrellaaaaaaa :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak. Oh Lordy Constant Constant. U a funny dude son I like you even though u do chat too much at times. But weh dah shoes deh a guh dwrcl
Lmfaooooooooooooo “dutty boy u still a piss bed?” …..and I don’t have a thing to say about the overweight genie & di press him ah put pan de slippas…poor’s slippas out fit explode smh :travel
That’s all them do watch gal pussy leave people business alone and Cinderella need her shoes back dutty boy 116 love watch people business and tell lie on woman
:ngakak :ngakak Whoever him be…..him look bad. Dem shoes deh mussi lace wid poison cause di foot dem look swollen like scorpion sting him couple times. Bwoy guh seek medical assistance cause yuh look septic…..
his feet are even swollen what a man wicked to him self, good morning MET
Nasty constant all u do is walk and call people name that u f**king them to get a hype dutty boy u still a piss bed?
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :malu :ngakak
Constant and him fren dem is so upsetting all a dem have dem woman and out here a try f**k everything with a vagina and Di gal dem fool to cause they know they have they woman 2016 nomore 116 please all of dem look tired and work out not even money mi couldn’t chat to none of dem for
Cho bloodclot Cindyyyyyyyyyyrellaaaaaaa :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak. Oh Lordy Constant Constant. U a funny dude son I like you even though u do chat too much at times. But weh dah shoes deh a guh dwrcl
Lmfaooooooooooooo “dutty boy u still a piss bed?” …..and I don’t have a thing to say about the overweight genie & di press him ah put pan de slippas…poor’s slippas out fit explode smh :travel
That’s all them do watch gal pussy leave people business alone and Cinderella need her shoes back dutty boy 116 love watch people business and tell lie on woman
Poor thing the man fluffy couldn’t carry off the slippas. His friends wicked to him. I guess that’s why him take the pic alone.
it look like him put a big gill a oil pan him foot fi squeeze it in lmao
He needs to dress his size!
pissa bed constant fava pig pan bike back
:tkp :tkp
Him sick stomach nuh rass ewww
:ngakak :ngakak yuh can’t tell him seh him swag nuh tun up eh nuh
Onedrop! Happy New Year, long time no see.
Same to Chuet and whomever I forgot.
:ngakak :ngakak Whoever him be…..him look bad. Dem shoes deh mussi lace wid poison cause di foot dem look swollen like scorpion sting him couple times. Bwoy guh seek medical assistance cause yuh look septic…..
Yuh too bad! Lmfao