SIZZLA THE GIRL WANT BACK HER CHILDREN CLOTHES FROM YOUR SISTER

Pink… HMID. Me never wa do dis. But me heart pain me man. Tuttie, all mah beg me want me son see di clothes & shoes dem. U caa suh cold woman. Bloodcleet man

6 thoughts on “SIZZLA THE GIRL WANT BACK HER CHILDREN CLOTHES FROM YOUR SISTER

1. Dry eye badmind bitch. That’s why when yuh see some a dem a suffa and family nah help dem, is a reason, mel dem gwaan suffa.

2. Bum bitch more. Sizzle dirty sister suppose to shame. How yu fi teif from a child? Dirty bitch. Return the child Christmas clothes and don’t make bad blessings following your youths smh hate dem red yete bitches esi

3. wow this gal evil nuh, wonda why sizzla nah help har cause the man goodly help her nuff times and she nuh grateful cause a har greed. it bun mi too and mi nuh know you nor she because good people ned and cant get help and a dem old vampire yah mek it bad fi dem

4. Low life trash ass sorry excuse for a bitch. Where the daddy of the 4 children? You bitches stay fucking the wrong dicks