SLIM DEM SEH KRANIUM NAH OWN YUH ENO…………

Gaza-Slim

U all shut the f$&k up slim start it by calling the baby mada phone cause she see green arm kranium a call down the woman phone a look back frien an all the lady want is him to support him child Unu nuh know nothing ! Unu a chat the lady don’t even care bout kranium an slim cause them been left slim stop post up sh*t with u self like is somebody doin it an kranium tired Fi tell u fi stop call up him name cause u is just a f$&ck him live with him Haitian gal a she him left him Benz with so slim go hide bout u engage ! An for all of unu information the baby mother is very humble an quite is her friends dem decided to pick up matter in dem own hand cause dem know what him an her went through for him to not mind his child ! The baby mother Did not send in any story so that’s settle is we her friends did ! So u all can carry on now ! Different story pls and thanks ! An slim I the friend personally speak to kranium today an he denied u and say u starting all this anyway he’s willing settle the score with his child . Next story please !!!!

***Yuh si dah gyal deh whey name Gaza man mascot Slim :travel ***

0 thoughts on “SLIM DEM SEH KRANIUM NAH OWN YUH ENO…………

1. Met and the crew, top of the morning.

Oohh!!! Cause every time mi listen the bum tune, mi haffi ah wonder and ah ponder, we him meds did deh when him pree dah song deh, cawzen seh! Yuh never see smoke widdout fire!

GAZA SLIM WE YUH F**K UP DO MAN CAREER DAH!?!?!?!?!?! YUH CUDDEN TEK DI HIDE AND F@CK AND SHETTTT YUH MOUT??? FROM YUH OPEN YUH MAWGA MOUT DI MAN CYAAN FINE IT AGAIN!!!!! DAMN CHATTA BOX!!!

2. Gm! it seems like Slim like being a jump-off y shi nuh focus pan career an leave green arm alone him hav him ooman dem plus him nah own yuh know ur worth little girl duh betta dan dat man!!!

3. Kmft no one gives a flying f**k about this shit according to you next story please bitch dont boring up ppl morming bye bye…

4. SO I GUESS WHO SENDING THE INFORMATION TO YOU DIDNT LISTEN TO RAGASHANTI WHEN SHE STATED THAT KRANIUM IS TAKING CARE OF HIS CHILD I JUST FEEL LIKE SOMEONE REALLY A TRY F**K WITH THE YOUTH CAUSE AFTER I HEARD WHAT THE BABY MOTHER WAS SAYING KRANIUM ISNT DOING NOTHING WRONG A RASS AND ITS A SHAME TO KNOW SHE A TRY MASH UP SOMETHING THAT GONNA AFFECT THE POOR CHILD

5. But all now mi nuh hear Slim admit seh a Kranium a har man. A late mi late or a dunce mi dunce? Caz dis damn story jus lame an nuh mek no sense. Fram de baby mada cum ask how fe contact met we nuh si har back jus bare bitter story hmmmm

6. Some vindictive person out to stir up shyt. Troublemekka, you as fake as a $3 bill. You carrying feelings and even Stevie Wonder can see dat. Go get a job or a hobby so you can find something positive to do with all the time you hab on your hands. Unno love mess wid ppl lives too much, lef ppl and dem choices meck nature teck it course and stop being stumbling block eena ppl lives.