It look like the scammer battyboy weh par with dicedpineapple, kfab, and Barbie come out inna April and still a scam nuh hell no sah him scamming tun up . He was locked up in March for fraud and facing deportation so is how him come out so fast and still scamming what’s the tea ?????
11 thoughts on “SNOW IS OUT”
Den look pon it tuh nuh favor jankonoo a Christmas time down a country :maho :ngakak :ngakak
MISS PAPARAZZI NEW YORK PRINCESS THEN A SO U PUSSY SALT U SEND TOYA MAN GO PRISON U USE TO MEET HIM ROUND U FREN HOUSE U N JERMAINE N COLLECT MONEY U ALL GO CALIFORNIA GO TO HIM AND YOU HUSBAND KNOW BECAUSE HIM PIMP YOU OUT YOU IS A PUSSY SELLER U SELL PUSSY FOR A LIVING U FUCK MAN WOMAN DOG CAT RAT AND KIDS FOR A LIVING SHAME ON YA NO GOOD EXAMPLE FOR U KIDS U MOTHER IS SO UGLY LOVE TALK BOUT HER PRETTY DAUGHTER PRETTY DAUGHTER WHERE???? U ugly like a little dry head pickney
Den look pon it tuh nuh favor jankonoo a Christmas time down a country :maho :ngakak :ngakak
Versace robe.
Hermes pillows
MacAir
iPhone
All of these stolen goods and him still nuh mek one. Clownish sh*t
Apple don’t worry bout me worry how you ago survive cause the mobay yute gone a jail and icon bruk
RAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Wow the mobay man gone a prison. That was a short hype like a hurricane.
Apple Snapple . The store closes on y’all . No more buttering
Apple moving back to her Bronx apartment soon what a ting .
IN SECTION 8 MANOR
ME CAN’T STOP LAUGH
AS PER HER HUSBAND THE HOTTEST GAL IN DANCE HALL
APPLE CAN’T STOP THIEF
APPLE YOU PUM -PUM SEND THE MAN A JAIL
Lmfao . How these scammers a mek out in this pandemic. Check pon them please …
MISS PAPARAZZI NEW YORK PRINCESS THEN A SO U PUSSY SALT U SEND TOYA MAN GO PRISON U USE TO MEET HIM ROUND U FREN HOUSE U N JERMAINE N COLLECT MONEY U ALL GO CALIFORNIA GO TO HIM AND YOU HUSBAND KNOW BECAUSE HIM PIMP YOU OUT YOU IS A PUSSY SELLER U SELL PUSSY FOR A LIVING U FUCK MAN WOMAN DOG CAT RAT AND KIDS FOR A LIVING SHAME ON YA NO GOOD EXAMPLE FOR U KIDS U MOTHER IS SO UGLY LOVE TALK BOUT HER PRETTY DAUGHTER PRETTY DAUGHTER WHERE???? U ugly like a little dry head pickney
Snow is and begging! Sad