Ive never seen butter on cooked meat like that. Its not in any Jamaican recipe ..Represent wi likkle betta oo
0 thoughts on “SO SORRY,”
mine a while she a mek the gravey she snap de pic a show weh she use inna har gravey cuz me a luk nd it seems like the food inna a pot even the veg dem luk just cut nuh steamings nuh reach dem yet
All wah a gwahn mi wouldah deal wid piece a di oxtail and some a di chicken still wid piece a roast breshe or some rice and peas and piece a pear (avocado fi sistas and breddahs dem wah nuh member caz dem fareenized)..oh lawd now mi mouth a watah cho…dwl
The way how them ya meat ya look Mek mi Would a draw fi a box a Andrews no sa all wen hungry a kill mi mi wouldn’t wa dis fi eat not appetizing at all stomach burn.
Ello Mama Kingston, come here deh mi dear child. From i was birth me neva see barbecue chicken finish off wid butta, green peppa and tomato. It done cook or nah?
come on guys everybody cook different if har stomach can teck it fine. how is she not representing Jamaica???? I’ve seen butter in curry goat when its cooking down, I don’t do it cause I think its already enough fat in the meat and im watching my gease intake, the presentation don’t look bad doah
mine a while she a mek the gravey she snap de pic a show weh she use inna har gravey cuz me a luk nd it seems like the food inna a pot even the veg dem luk just cut nuh steamings nuh reach dem yet
I think is dat yes, still a cook
I’ma ask yall to stop baking mofoking chicken and calling it JERK !!!!!!!!!!
:hammer
hate dat crap…cho
:ngakak
The caption a beat mi bawdly :ngakak
Ms Met yuh me thinking something bad happen :malu
Mama Kingston duh ting my girl duh yuh ting :kr
*had me thinking
:cd Everybody wants to be a critic these days!
Aye Dios mio…….social media.
All wah a gwahn mi wouldah deal wid piece a di oxtail and some a di chicken still wid piece a roast breshe or some rice and peas and piece a pear (avocado fi sistas and breddahs dem wah nuh member caz dem fareenized)..oh lawd now mi mouth a watah cho…dwl
Pare wid bulla cake :heart:
Ahh Yeppie, don’t like di ones here, just not di same..di pear dat is.
:cd @pare…ah suh mi dunce star??? :cd
Yep,simply mistake, mi mek it all di toime so it guh. Just as long as u nuh guh a Happlet school u will be alright. DWL
same thing **simple**
There were times i would put avacado between two bread, a little salt, best sandwich i ever ate
Yes mee too.. Use to squeeze it up between hot HD bread..bwoy sah
The way how them ya meat ya look Mek mi Would a draw fi a box a Andrews no sa all wen hungry a kill mi mi wouldn’t wa dis fi eat not appetizing at all stomach burn.
Genuine :ngakak Jus di pitcho dem alone ah gi mi acid reflux.
:hammer Onu awful! lol
Yawdy watz up mi child hope you and your family good. You know di perfect werd couldn’t remember it.
Genuine :peluk we good. Hope everything nice wid yours.
Ello Mama Kingston, come here deh mi dear child. From i was birth me neva see barbecue chicken finish off wid butta, green peppa and tomato. It done cook or nah?
She might have her ways but I have to give credit when it due she can really cook . I know from personal experiences .
come on guys everybody cook different if har stomach can teck it fine. how is she not representing Jamaica???? I’ve seen butter in curry goat when its cooking down, I don’t do it cause I think its already enough fat in the meat and im watching my gease intake, the presentation don’t look bad doah