I am under the rock, The rock is higher than I, Jehovah guide me, am under the rock, go tell my enemy, am under the rockkkkkkkkkkkk, Jehovah guide me, am under the rock. :tkp I wonda if him did bade and but roll on unda him arm before him put on dat dah outfit? Met come yah please.
No sah dis nuh right, nooooooooooo, it nuh roight mi seh… :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak grung!!!!
R :ngakak :ngakak :ngakak Ma tummy hurting me ….someone need to get dem man a stylist…..and look Pam him legs dem….mi tink my legs dem maaga.
me u talking :nerd
If the cap fits :maho
:maho
Breddasss!! I can not lol
Met gwaan betta, mek yuh bad so?
me or dem?
Beenie dem is ripping u apart pappa..at least u a get some publicity this week…ladt week it was Bounty tantrum bout him visa
Metty was sleeping when he left the house…that’s all I got :maho
yes mi was :maho
him a try hide pon pink wall? king fish side a come out?
listen:
Cutty Ranks – Wrong Mix
https://youtu.be/3XEwlJ8QpSc
Mi a go stop read di star..is when since dem a do hit or miss? :travel
Dah turban tho..lol
Di suit have me weak :ngakak :ngakak, den mi go zoom in pan di madda ooman head wrap an mi laugh till me cough
I am under the rock, The rock is higher than I, Jehovah guide me, am under the rock, go tell my enemy, am under the rockkkkkkkkkkkk, Jehovah guide me, am under the rock. :tkp I wonda if him did bade and but roll on unda him arm before him put on dat dah outfit? Met come yah please.
@Met, a di kattah pon di head a baddah me. whe willie deh fi come discribe di head piece fi me… wieeeee, me laff to tears…
An expensive and rare head piece from East Africa thank you :maho
Unnu lef mi man! Lef him to rass MI sehhhhhhh!!!!! Killa nuh much fatter and my Miguel most certainly nuh deh much furda!
All when him Gucci flats look like 2 left foot! Lef him!!!!!
not one werd…. :ngacir2 :ngacir2
met why dem a do dat to we hunny lol
dem grudge wi man :alay