SMADDY COMMENT DIS SO MI A BEGGGGGGGGG UNNO..I AM BEGGING OOO
SEEK OUT AND CONFIRM OOO. AND A HOPE IS NOT LIE PEOPLE SPREADING NEXT TING UNNO HEAR SEH WE A WISH BAD FI DEM
Submitted on 2014/10/24 at 1:24 pm
I hear immigration pick up Babette met you hear anything
Deh pan di caseeeeeeeee :ngacir2
Powwwwwwwwwww Quena reporting live from the scene lmaoooooooo
Chuet if u neva____________________________________________________________
Mumsy ☺️☺️☺️ Lol
Chuetty :ngakak :ngakak
:peluk :peluk :peluk
:peluk :peluk :peluk :peluk
Puertoriquena….. U always crack me up. Hurry up & come bak wid di suss please!! Lol
No not true she just on IG 6mins ago shouting out petagayestarr. Who Ricky she said going to represent her. How daffy not doing it Can he go to Jamaica
So wen dema go fi Daffy
Ahem, dis yere nuh “concert” me eida, but mi a guh siddung and wait pan di responses.
Quena :hammer
quena luk like star beat u to d punch…..tighten up m :cd y gurl……waiting!!!!
I tell u if I was a dancehall celebrities and I was in jail I would give my IG account to my friend to monitor
@ star …..Ricky is her cousin, LA Dionne son. The one that’s deported!
The last time wen bobby go dung a ohio go theif inns Sephora an get lock up shi did have Toni kay pon har ig a change up pics fi true Star. An wi did know say she lock up for a fact cuz all the documents was here on jmg
@Star after mi drive go and come backkkkkk. Mettyyyyyyy the streets say Robert Shmurda is planning a grand entrance for Daffy’s all black, she not “concert” with what the people wants to say. Dem fi stop “twixx” up di ting.
lol.
Suh she naah get dip den?…Feds ah wait fe she mek di grand entrance fe gi ar di grand exit???….come come Quena, guh duh road again guh get more info…you are JMG’s news reporter/investigator…come mumma, chop chop tuh it!! :hn
lol………….concert gone a road ,,,,,ups ups,,,,,,,,,,,,,,,,lol
Mine a she put it out dey fi create xxxxxxtra hype fi Claffy-Daffy party
Rass this sweet me bad :malu :ngakak :malu @ quena u are the boss of all boss ,, :peluk :peluk
Lol Now can someone tell me why goldenapple so silent and whats with Jue case.
No one going to daffy dance word on the street is the ppl dem fraid of obeah
Can someone tell how to get to Sesame Street, I think mi waan guh look fi big bird and and Ernie them u nuh! :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer.
DWL
Met u don’t see Robbetta post check and cash on IG.
is how much name unno a gi robbas doeeeeeeeeee ??whey day it was bobby shumurda
DWL!! Robetta, Bobby Schmurda, Bobby, Robby, Robin Hood, Bobby Boy, and countless others LOL!!
dem can do robbas bad :ngakak