SORT OUT DIS FI MI ..I DUZ NOT BELIEVE

CONFIRM
SMADDY COMMENT DIS SO MI A BEGGGGGGGGG UNNO..I AM BEGGING OOO
SEEK OUT AND CONFIRM OOO. AND A HOPE IS NOT LIE PEOPLE SPREADING NEXT TING UNNO HEAR SEH WE A WISH BAD FI DEM
Submitted on 2014/10/24 at 1:24 pm
I hear immigration pick up Babette met you hear anything

0 thoughts on “SORT OUT DIS FI MI ..I DUZ NOT BELIEVE

1. No not true she just on IG 6mins ago shouting out petagayestarr. Who Ricky she said going to represent her. How daffy not doing it Can he go to Jamaica

2. The last time wen bobby go dung a ohio go theif inns Sephora an get lock up shi did have Toni kay pon har ig a change up pics fi true Star. An wi did know say she lock up for a fact cuz all the documents was here on jmg

3. @Star after mi drive go and come backkkkkk. Mettyyyyyyy the streets say Robert Shmurda is planning a grand entrance for Daffy’s all black, she not “concert” with what the people wants to say. Dem fi stop “twixx” up di ting.

1. Suh she naah get dip den?…Feds ah wait fe she mek di grand entrance fe gi ar di grand exit???….come come Quena, guh duh road again guh get more info…you are JMG’s news reporter/investigator…come mumma, chop chop tuh it!! :hn

4. Can someone tell how to get to Sesame Street, I think mi waan guh look fi big bird and and Ernie them u nuh! :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer.

Leave a Reply to Tawkchuet Cancel reply