SPICE A KAWS TWO A YUH INA DI BAG

16 thoughts on “SPICE A KAWS TWO A YUH INA DI BAG

1. Good morning met and matters…met did Stacy expression stop dancing for spice? I notice that she has 2 new girls traveling with her….haven’t seen her going on any trips with spice for a while now but I hope nothing is wrong even thou we know Ms spice can’t keep anyone around for too long

2. Hope she dash out har stylist and dem colored wigs and har bad dressing . I would add her face to the list but she born wid it

3. Yh n what happened to Shelly Expressions n Dhq Tall Up who used to be in #TeamSpice aswell?? TC just come in da group out of no where n da other 2 gyal dem gone..

4. Yh n what happened to Shelly Expressions n Dhq Tall up dem did inna Team Spice before?? Now TC come inna da group outta no where n now dem 2 gyal dem r gone..

5. Spice is a type of person who will help bill you in a week a break you in a second. I never understood her. She’s just pure evil. Spice please to change your hair stylist it’s just not working out.

6. tall up deh ah good good university ah florida suh she haffi stop dance wid spice. ah suh comes danger drop in fi har.

dat ah di problem wid jamaican artiste. dem waan be everyting inna one. publicist, accountant, manager, road manager, booking manager, wardrobe stylist, hair stylist, mua & di list goes on. if mi c spice concealer pon har eyebrouw one more time mi scream.

mi nuh know if puddonplussweet ah give fashionenira all ah di good hairstyle cause mi nuh know wtf she a do to spice wig dem. ah muss likes ah run di place.