SPICE ALLOW OTHER PEOPLE TO SHINE!

DI AND ISHAWNA GET DI LIKKLE NEGATIVE SPOTLIGHT LAST WEEK AND DI WEEK BEFORE……..SPICE START FEEL INADEQUATE AND DRUM UP THIS LITTLE SKIT TO GET HERSELF IN THE PRESS..HOW SHAMEFUL! A SUH UNO BADMINE AND RED EYE UNO ONE ANOTHER PAN A REGULAR BASIS……..TWO ARTISTES WHEY BARELY A GET BOOKINGS A RUN ALL OVER DI PRESS AND SPICE CUDDEN STAND IT SHE TELL THIS CHICK HERE FI MEK DEM TRY A TING…SPICE WE HAVE KNOWN YOU LONG ENOUGH TO KNOW THAT THIS IS WHAT YOU DO…YOUR BABY FATHER WAS ONE OF YOUR BEST ACTORS SUH NOW HIM GONE YUH FINE A NEXT MASCOT GINNYGOG..ISHAWNA SEH HALF DEAD MUMMA NOW YUH RUN IN WID SUCK MADDA DIS WEEK AND YOU KNOW THAT THERE IS NO BEEF WITH YOU AND THIS GIRL UNO ONLY ACTING SUH YUH WILL GET A PRESS OR TWO……………ISHAWNA AND DI A BADDA YUH MIND AND CAUSE U SLEEPLESS NIGHTS ..IT A WEARY OUT YUH DAYS DEM AND CRAMPLE YUH AFTERNOONS? SPICE ALLOW DI GIRL DEM FI SHOWCASE DEM TALENT AND GET TWO LIKKLE BOOKINGS PLEASE…..
THANK YOU

17 thoughts on “SPICE ALLOW OTHER PEOPLE TO SHINE!

1. A same suh this dry looking heffa up unda every celebrity post on IG before it was Riri she nuh get a look pon, then Nicki still nutten but a lickle mention, now she up unda Cardi B post Dem ….my God man a Suh u tusty ???

2. Why me get this tingling inna me skin say a spice a argue wid harself doe ee??? Me spirit tell me a spice a write and answer, is like she just wah trace we the public bout har color an har invisible man but no know how fi start.. so she use this 2nd spice person ya fi start pan har den she answer. Jesus wept social media a kill we off. :hammer

Bubblelikesoup

3. same way suh Met,nail pon head ting how u call it.How stupid would someone have to be to even begin to imagine something really go suh!!??

Spice you’ve literally shown ur arse so many times that anyone with an ounce of common sense clearly see all ur desperate attempts to BECOME relevant.Predictable much!!?? :cd :najis

4. I love Spice but for some reason I thought this was all fake. Somebody comment on your page and u quick to jump on it in that way. But fake or not memba wah happen to Saw, when she came out saying her man was cheating on her nobody felt bad because she did song glorifying taking a woman’s man and the tables turn. Spice watch u self, u need fi leave social media, no matter how much attention u get it can never be enough.

5. Thats show business sender. Good press, bad press as long as the people are talking. Just like a drug dealer, artist have but so much years to stay in the spotlight. During that period of time yes they have to get all the press, booking, endorsement, etc. Di and Shawna need to figure out the formula that’s going to make them stay on top sender. Leave Spice alone, im sure she had to work twice as hard as those two girls to gain international success. Furthermore, if this little idiot argument stop them from getting booking then maybe they should take another career path.

6. Spice have to eat while she can. Once her career is over, it will be done. We all know she will never be a legend in dancehall, so she better eat, drink, stack paper and become a business owner while she can.

7. Uno leave spice, give har a break. Uno know spice dont care n she has nor have nor will have no shame. Spice will cuss who f wid har n she nuh care, uno please stop waste uno energy on spice n leave har alone.

8. Can imagine when Spice and Nicholas deh the amount of scheme she cook up fi make the poor man life a living hell. Some ppl manipulative till them mash up them owna life.

9. Mi think a mi alone did see it! From di very day it come out mi seh, no man, a spice mek up dis! She not arguing with nobody. And i dont think she set it up wid nobody eeda mi think a she inna di fake profile to. Gal a trace back an forth wid har self! Pathetic much. And so much things fi cuss har bout an di person never guh harder? Please! Spice a idiot!