nobody no hate Kartel dan me but me Na lie da 1 ya hard…as dirty as it is it no outrageous like D garbage dem what he was doing before he went to prison. Dis a go #1
Not bad at all kind of the up to ramping shop, otherwise Species please a beg u yuh see like how Nicki Minaj change har image and it work how about trying a nice blonde hair or one hair colour hair?
mi feel like mi wuda fight yuh fi d hair dem weh nah duh yuh looks no favour
Mek Spice gwaan weh she ah guh wid har wheelbarrow hole. A hype she ah look offa di convicted murderer. She look right at home behind di bars doe….:ngakak
He is a convicted murderer I don’t believe in granting him such privileges. Sorry mi nuh trust him and who to tell how much ppl he will use this revenue to put a hit on…smh.
Mi affi big up di world boss!! Even though he is behind bars dem caan break him spirit.. Look how much hate di man get and still manage to put out hits
I love this very much
Nahh Lie, Not a fan of Kartel Not in the dancehall rae rae, BUT….This right here. I really like it.
kmt
nobody no hate Kartel dan me but me Na lie da 1 ya hard…as dirty as it is it no outrageous like D garbage dem what he was doing before he went to prison. Dis a go #1
Mi love it baaaadddd.
Not bad at all kind of the up to ramping shop, otherwise Species please a beg u yuh see like how Nicki Minaj change har image and it work how about trying a nice blonde hair or one hair colour hair?
mi feel like mi wuda fight yuh fi d hair dem weh nah duh yuh looks no favour
She is so pretty, just need to avoid those hair colors that makes her look like a clown
How kartel a vice sumuch song an buju caa even vice one lol
one lockup ah ja not usa
he has a song name speedometer on a riddim (rhythm) with the same name. those songs were all recently made, will not take that old songs foolishness.
I like spice but she need a make over. Shi look like shi gain weight to.
Mek Spice gwaan weh she ah guh wid har wheelbarrow hole. A hype she ah look offa di convicted murderer. She look right at home behind di bars doe….:ngakak
A behind bars him stay do dis song?
He is a convicted murderer I don’t believe in granting him such privileges. Sorry mi nuh trust him and who to tell how much ppl he will use this revenue to put a hit on…smh.
Mek spice gweh she always a wuk out d boy n dnt pay him…. d guy in the video, she too wicked… always use d poor boy then drop him like hotbread
That is her middle name darling. Go and ask Psycho Tanbad and many more of her victims.
Is that really Kartel
No its not Kartel its this guy name little addi d same one wah she carry go sumfest…. she always a use him n gi d boy likkle n nuttn…. wicked
RAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!gunshottttttttttttttttt love it!!
:thumbdown
Mi affi big up di world boss!! Even though he is behind bars dem caan break him spirit.. Look how much hate di man get and still manage to put out hits
No one denies his talents or brilliance, but some (the literate ones who believe in God an justice) don’t support his deeds.
Spice don’t look too bad luv da song yah
BULLLLLLSHITTTTTTTTTTTTTTTTTT
Classless,ratchet and nasty.