SPICE AND SHER DEM SHOP DI SAME PLACE?

Spice a millionaire she pay 5 million fi di truck 100 million fi the house n trabel the world so a wah name Odios mi feel say a she n har friend dem a target the ppl dem.

image1-Optimized

18 thoughts on “SPICE AND SHER DEM SHOP DI SAME PLACE?

1. Kmt spice own sey Adios (goodbye in Spanish) wit d weed leaf. Sher own sey Odidos with d Adidas sign n 2 stripes.. SendEr cum again! Plus dat was for spice store

2. Hello miss met I truly have to say u r a beautiful lady. If mi fi sit beside u mi haffi starch towel fi mek breast cause fi mi dem little a mi na do dem a den mi cannot maintain it. U got the package looking lovely keep it up all the best for 2016. Mi not even ago comment on di knock off up top tired a dem.

1. Bombohole spice have on Odios u FUXXING slow on purpose or dem drap u pon u damn head when u young meck 2016 come in peacefully trecth out batty ole don’t stawt FOH inna unnu odios

2. You dumb founded jacka**. Go inna Google a look fi wah u call BRAND and it still searching. You know nothing bout brand you a come run off you mouth a talk bout look good mix up. You need to go have several seats. The brand is Adidas if you don’t know bout it get familiar. They both wearing knock off which is ok. Sher stay good inna fi r know off unlike stay bad Splice (Spice). Girl Bye!

Happy New Year Met and Metters!

3. Yardy happy 2016 to u and your family. Don’t let mi ketch u inna no dance lean up pon u walker u hear mi if a beaten fi u.

1. Happy New Year Genuine :peluk. Dah threat deh alone woulda mek mi attend di dance via satellite from mi recovery bed :ngakak Jet Set need fi jet and mek di foot set :ngakak

4. Rofllll .u guys are hilariousnever a dull moment.big up all a u..met especially for making this platform available .many blessings for the upcoming year..keep the spiritual posts coming met..they ae much needed…haooy new years everyone ..spice as to u.. a day u a sell inna u store..lmaooo u bad