SPICE AND THE ATLANTA CREW

15 thoughts on “SPICE AND THE ATLANTA CREW

1. Spice yuh too stubborn,u know dem colored hair nuh look gud but u continue wear dem cuz u waan act unbothered. Be classy not clownish

2. her makeup look nice, I’m just not a fan of the green hair, she should leave that as her stage persona.

3. Hot mess!! Di age a show pan har doe mi a look pan she an di oda one….wah she name dangel age a show pan dem.

1. Hence the skin bleaching. Saw Grammy win a mad ar. TBH…if she can tap into the U.S. market why not? The Caucasian lady’s song with Sean Paul earned her a hit and Grammy, so Spice need fi use dem like how dem use we.

4. Fi ah YOUNG GREEN gyal, she mek Cynthia look like infant! Bwaay mi nuh know, *cut mi yeye* one gyal can look dusty suh????? It’s gonna take a rass MIRACLE…..!!!!!

5. LATTY GO DRINK U MILO AND GO EENA U TIME CAPSULE, YES STAY FOREVER YOUNG LIKE GREY HAIR NO UNDA U, WE ARE A DISGRACE TO EACH OTHER

6. Yow Spice nuh perfect but some a unuh badmind har nuh bloodclaat! Any link she mek some a unuh vex cuz whyyy??? Unuh woulda love if she stuck a yard an ntn nah gwaan fi har. I must admit she is struggling with her appearance she needs a stylist to hold her down but Im not mad at her for going places and making moves, every oda country a back dem own and all Jamaican do is tear down each other.

7. Big up u self Spice, u r a major dancehall female artist. Mama we nah curse u we jus a seh fi tone down the hairstyle, keep the colored hair fi the stage performance, u r a beautiful black girl and we know that a woman’s hair is a major part of her beauty

8. Lol a chue uno give spice a break, she a hold it down n nuff a uno a sell uno pussy pon snap chat, fb, ig,skype, tango etc. Some a uno a whore by night n vampire by day, lol. Uno low spice n go find something to do, cho.