THE STEPS FROM GOING FROM SIDECHICK TO WIFE

19 thoughts on “THE STEPS FROM GOING FROM SIDECHICK TO WIFE

1. Anytime dem gwan so a supm dem want. Bet him waan forgiveness cuz him cheat? Dem man ya choose woman fi wife who turn a blind eye to dem wild ways dem talk bout “she cool,she humble.” weh dem mean is she is a door mat.

2. Sigh. Yu see how him head look like when u chop jelly coconut an it nuh chop good. Kmt. Like him buck him toe an drop ina one puddle of lard. Why him a put out disclaimer??? Mr Sir nobody don’t want yuh. Only that lovely lady right there. Yuh basically saying yuh gonna continue to fukk but will not allow yourself to be fukked away from your wife. Stay with har cause no one wants you. Which man can big mi up like dat. Kmt. If yuh ask me …. it’s border line disrespectful. But any wife that started out as a sidechick will think they’ve really accomplished something. So this big up right here, just made her day.

3. So what you’re trying to say is that you found a doormat because no matter who else you f**k with outside, she won’t talk to you about it so you feel free to do what you like and she’s not saying anything because she’s your ‘first lady”. Tasha need some self esteem. I swear it’s us women that make some of you boys have big talk.

4. They belong together I’m still trying to figure out which women would mek him treat dem like side gal ?? Bwoy ho bathe

5. First lady I think you’re living in Fiefdom instead of wifedom!!

Not a good look at all because a big up deh coulda stay or shove whey di sun don’t shine! !

6. DECLARATION OF GUILT IN FULL EFFECT!!!!! HIM AH MEK SURE GI OUT DI SOUND BEFORE DI GYAL WEH HIM AH F*K RUN AH ROB K-DASH! ANY MAN WEH SEH “OTHER ELSE”, MI NUH WANT, HIM CUDDA OWN SAUDI ARABIA, DUBAI AND PARIS!

1. Other else
      Let I . . .
      Could of. . .
      Dem deh supm yah mek mi dung deh turn instant Sahara desert,immediate turn off. Hate a dunce boy.

7. DECLARATION OF GUILT IN FULL EFFECT!!!!! HIM AH MEK SURE GI OUT DI SOUND BEFORE DI GYAL WEH HIM AH F**K RUN AH ROB K-DASH! ANY MAN WEH SEH “OTHER ELSE”, MI NUH WANT, HIM CUDDA OWN SAUDI ARABIA, DUBAI AND PARIS!

8. If I bloodclaat laugh in ya. No sah a long time mi nuh laugh so.. But look pan him too dwl..

9. The only ting i see is the two a onu put on weight!! Cause you dirty Greg still a walk and f#fk down di place wid some gal weh tasha look betta dan!! bwoii go sit your big boy looking self down all tasha future bout you brag bout yuh a firstlady yuh mean first and di worst man clown ever,Is how long now onu engage again!!!!LMFAO silly tasha!!!!

10. Idiot shi Neva did a complain dem time because she was numba nine in the side chick line..but as soon as shi get wife position yuh afi drop everybody..sounds like you got beaten at your own game lol

11. But what is this, mi did hav fi take a good look at the picture because a couldn’t di bwoy uppa top write this. When man a mek dem statement deh him fi look like Morris Chestnut and have a bank account like Jayz, is who a fool u, a u fi humble yourself