i know right
maybe if kartel did just clean up but dont bleach and so much tattoo he might would have been handsome too
who knows
wonder what he look like now in prison
Ppl is not the real kartel tap gwaan . Like unno a damn fool dis bwoy name likkle addi like de admin stated dis wan weh spice fine fi imitate de man luk way too fruity unno too damn bad…..kartel get so fat all him face luk like it ago buss
_________________________________________________________–
Mi nuh like the wig atall brah brah….
bad photo shop lol
Y OH Y IN GOD’S GREEN EARTH SPICE HAFFI ALWAYS LOOK HURRY DONE??????????
That wig need to shoot off from farrrrrrrrrrrr kmt
shes always OVERDRESSED cant stand it
i thought that was a kartel lookalike him color look good for some strange reason he looks handsome
i know right
maybe if kartel did just clean up but dont bleach and so much tattoo he might would have been handsome too
who knows
wonder what he look like now in prison
Kartel look extra fruity dis look like a coming out party…raas look how him mouth twist up like gal..kmrt…
No cake soap deh a jail, Addi get back him complexion.
Ppl is not the real kartel tap gwaan . Like unno a damn fool dis bwoy name likkle addi like de admin stated dis wan weh spice fine fi imitate de man luk way too fruity unno too damn bad…..kartel get so fat all him face luk like it ago buss
As a avid Kartel fan, mi can tell u that is NOT Kartel…
Look like Kariwheel faddah did ah gi bun. Spice chile..smh
SUH WHA MEK VANESSA SLIM NEVA MEK DAH SONG OR VIDEO YAH INSTEAD OF SPICE? IT JUS LOOK AH WAY YO! SPICE TOO EXTRA AND FRIGHTEN TO MI MORE TIME,…
I don’t know if it’s me but his face look like he’s got on make up whey them use on dead ppl he doesn’t look alive atall
Read the Star. She already said it’s a kartel look-alike.
Baxide mi jus a realize SEH a nuh fartel
I know it wasn’t kartel from I first saw the video just talking about is look alike face that it looks dead with make up