SPICE TRIPPLE HICED

SPICE DI BATTUM DUH AGEN??IT LOOK LIKE YUH DID INJECT IN 3 PUNG WHEY DAY AND NOW U UPPITUP TUH 5 LBS? DI BATTUM A LEAN OOOOOOOO SUH WHEN DIS WEAR OFF NUH BADDA MEET UP WID DI NEEGLE AGEN BECAUSE YUH NEARLY FEVA DI DONKEY WHEY YUH CARRY OUT FI MACKA.
FullSizeRender-Optimized

0 thoughts on “SPICE TRIPPLE HICED

1. Spice, I see wid my 2 eyes dat you are trying to correct de battam part a tings, but in reality, what you are trying to correct needs correction.

1. yuh knw him really doah luk bad yah suh at all….
      bwoy splice yuh ting deh pon a level weh nuh level muma guh ez

2. Why Whyyyyy when these chicks juk juk dem battam they always a pose like Spice??
    Gd Morning Ms Met and the JMG good good up fambily!!! :supermaho :peluk

3. foota nuh look bad from wah day,him nuh stress out nuh more,de bun dem wha icewata did a give foota a it did a mek him look double ugly! foota mi nah lie yu look better from yu lef de ole whole whoring gal!

4. Sexy is really in di mind a di beholdah, and it is mostly in those wah hab a mind of their own, or fi some people weh hab a magic mirror like fi Spice