STACEY DEM SEH UGENT IN THESE 3 EMAILS

NASTY STACEY ALL YUH DO IS WALK AND SELL P**Y BUT YUH WALK AND KOTCH UP EVERY WEH WID YUH MAN AND PIKNEY DEM STOP TELL PPL YUH LIVE AH JERSEY NOT AH TING GUH SUH STACEY YUH CANT EVEN AFFORD SOME PROPER CLOTHES STOP SHOP OUTTA GOODWILL THEN YOU CAN TALK TO ANYBODY STACEY YUH FAVOR ONE DUPPY BAT FI YUNG GYAL

Stacey cumchami aka Campbell you look like the dead truck ah look fi u is nun but ah germs you lose every job yuh have yuh lose every friend, and man not even your family look at you you are now kotching every where all ova di tri state wid your man and Pikney dem baby girl just go in the shelter like you were doing Stacey hoping u keep the job on backpage.com where you ah sell your germs p***y Stacey go and bleach under your eye bag dem dem black like a raccoon

Stacey cumchami yuh look stress nuh bl***t yuh nuh look like you yuh look very sicky wat ah gwan wid har she nah go out again she look like a addict Stacey you Gawn to far now till you a f**k ah a African man and couldn’t carry di belly sell p**y Stacey yuh walk and ah sell p**y it looks like your Pikney dem ah box food outta yuh mouth a matter a facts sell p**y do you even have love walk and beg Stacey the Pikney you did lose and was gonna have Jesus know best da Pikney deh would of suffer beggy beggy p**y Stacey

5 thoughts on “STACEY DEM SEH UGENT IN THESE 3 EMAILS

1. Senda it seems like Stacey Nam u white fowl di time u a teck a laugh afta Stacey downfall u should be pray fi har . U Kno why senda God nuh like ugly tideh fi mi , tomorrow fi u