STACEY STILL A CUSS OVA ONE-E

11 thoughts on “STACEY STILL A CUSS OVA ONE-E

1. really though? Stacy need ah bloodclaat life now…its still mind boggling that all of this stem from dat picherie force hatch chick Onee!Stacy go find sittin fi do now please!

1. well yuh hear it here first Metty dearest…mi neva hear ah it yet until mi sey it yessideh…because not until my eyes laid upon Upton I never knew it could be so…Onee mek histrie…first force hatch bird ever in life

2. all over de peel head john crow,other than de john crow stomach unno have a suh him wan suck out unno dead meat fi unno still at it,like give it up already geez

3. She actually looks nice Stacy. A dance she a go not church she muss can show likkle skin. She looks pretty to me. The wig not my style doe but she have natural beauty so Stacy come again.

4. Di girl say she done talk. Stacy fi tell her weh she deh. She went bejan to thug real quick. I feel if she ketch stacy she bruk her in 2

5. THE DRESS OR WIG WOULDN’T BE MY PICK HOWEVER, SHE DON’T LOOK LIKE A STRIPPER OR DISGUSTING IN IT. THIS GIRL IS BEAUTIFUL. STACY CHILL GIRL!! ANY EMBARRASSMENT HERE IS YOU AND THAT VIDEO YOU POSTED.

DONE NOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!